Αποκτήστε χειροτεχνίες από όλες τις κοινότητες του Oaxaca.

Posted on

Αποκτήστε χειροτεχνίες από όλες τις κοινότητες του Oaxaca.Toυς εντόπισα στο  Αmazon  και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας.Γιατί όμως;

Στο κέντρο της πόλης Oaxacan στο Μεξικό ,το κατάστημα ARIPO, στεγάζει χειροτεχνίες από τις διάφορες κοινότητες και εντάχθηκε στην πλατφόρμα για να βοηθήσει τους τεχνίτες της και  ο καθένας έχει λίγο τη μαγεία αυτής της πολιτείας.

Το κατάστημα ARIPO, εκτός από το ότι πρέπει να δείτε στην πολιτεία για να φιλοξενήσετε χειροτεχνίες από τις οκτώ περιοχές του κράτους, αγοράζοντας εκεί προωθείτε άμεσα την ανάπτυξη και βελτιώνετε τη ζωή της κοινότητας χειροποίητο.

Αυτό που κάνει αυτήν την ένωση τόσο μοναδική είναι ότι οι τεχνίτες διατηρούν και μεταδίδουν τεχνικές που μαθαίνουν από γενιά σε γενιά για να δημιουργήσουν αληθινά έργα τέχνης. Η Oaxaca είναι ο κύριος παραγωγός χειροτεχνίας στο Μεξικό και στη σελίδα του Amazon μπορείτε να αγοράσετε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, διακόσμηση σπιτιού, παιχνίδια, κοσμήματα, αντικείμενα κουζίνας και τραπεζαρίας, ομορφιά και προσωπική φροντίδα, σπορ και εξωτερικούς χώρους, κατάστημα για μωρά, ηλεκτρονικά αξεσουάρ, είδη γραφικής ύλης και είδη πάρτι. Αγοράστε τραπεζομάντιλα, γυαλιά τεκίλα, κεντημένα μαξιλάρια, πιατάκια, πιατάκια, βαμβακερά κοσμήματα, ανακυκλωμένα γυάλινα κοσμήματα, κύπελλα, alebrijes, δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας, επιτραπέζια παπούτσια, παπούτσια και πήλινες δημιουργίες!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.