Η εποχή covid-19 μας δείχνει τον δρόμο για έναν υπέροχο υπαίθριο γάμο!

Posted on

Το να παντρευτείς σε εξωτερικό χώρο το βρίσκω μια εξαιρετική πρόταση και φυσικά με την εποχή covid-19 θα μείνουν όλοι χαρούμενοι και στη δεξίωση αλλά και στο μυστήριο.

Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε έναν υπαίθριο γαμό με έμπνευση στο θέμα, στη διακόσμηση και πολλά άλλα; Επιλογή από ρουστίκ ανοιξιάτικο  γάμο σε ένα υπέροχο φυσικό χώρο ή ένα πολύ ρομαντικό πάρτι στον κήπο, που κυριαρχούν τα λουλούδια, σε αυτήν την περίπτωση, ένα θέμα στην ύπαιθρο δεν μπορεί ποτέ να λείπει η κούνια. Πείτε λοιπόν “Ναι” στις τελευταίες ιδέες για ντεκόρ εξωτερικού γάμου και να κάνετε ένα αξέχαστο πάρτι και την τελετή. Ρίξτε μια ματιά στις ονειρεμένες  ιδέες!!

Ένας  υπαίθριος χώρος γάμου σημαίνει στην πραγματικότητα άφθονο χώρο για να επηρεάσει τη δημιουργικότητά σας. Πρέπει πραγματικά να σκεφτείτε έξω από τα συνηθισμένα και να κάνετε μερικές από τις σκέψεις που δεν θα μπορούσαν ποτέ να λειτουργήσουν κάτω από τους εσωτερικούς χώρους.

Οι παστέλ αποχρώσεις συνδυασμένα με άνθη είναι εξαιρετική και ρομαντική επιλογή.Το γιασεμί είναι μια νότα που θα εκπλήξει ευχάριστα!

Εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε…ο φωτισμός,ο αναρριχόμενος φωτισμός είναι ένα ατου κρυμμένο στο μανίκι11

Καλή,καλή επιτυχία!Άδραξε την ευκαιρία και δημιούργησε ένα όμορφο σκηνικό που θα πρωταγωνιστείς εσυ!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.