12+1 ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ σας!

Posted on

Υπάρχει ζωή πέρα ​​από το λευκό χρώμα (αν και μερικές φορές είναι η καλύτερη επιλογή). Αν θέλετε να προσθέσετε χαρακτήρα στο σπίτι σας, αναζητήστε πιο αυθεντικούς τόνους, όπως μπλε, μπορντό ή ροζ.

Κρεμ


ΜΠΛΕ ΓΚΡΙ

Είναι ένα απαλό, χαλαρωτικό και εκλεπτυσμένο χρώμα, ιδανικό για όλους τους τύπους δωματίων.

ΜΙΝΤ ΓΚΡΙ
Δωμάτιο, έπιπλα, σαλόνι, εσωτερική διακόσμηση, τοίχος, σπίτι, πάτωμα.


Ένα από τα χρώματα που μας αρέσουν περισσότερο στο σαλόνι. Αυτό το απαλό γκρι με πράσινες αποχρώσεις μέντας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι λεπτό αλλά διαφορετικό.

Ροδακινί

Οι γήινες αποχρώσεις είναι μια καλή επιλογή, αυτό το πορτοκαλί-ροζ μας θυμίζει το κοκκινωπό χρώμα του πηλού. Στο μπάνιο, όπως βλέπουμε στην εικόνα, φαίνεται υπέροχο.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΚΡΙ


Αυτό το χρώμα, μεταξύ ανοιχτού γκρι και γκρι, φαίνεται το πιο κατάλληλο για την κρεβατοκάμαρα. Είναι απαλό αλλά πολύ εξελιγμένο.

ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΠΛΕ

Μην φοβάστε τα σκούρα χρώματα, το ναυτικό μπλε μπορεί να φαίνεται υπέροχο στο σαλόνι.

Βισσινί

Τολμηρό, κομψό και κατάλληλο μόνο για τους γενναίους, αυτό το όμορφο χρώμα μπορεί να είναι ιδανικό στο σαλόνι.

ΛΙλα

Υπάρχουν εκείνοι που το αγαπούν και εκείνοι που το μισούν, το λιλά είναι ένα πολύ πρωτότυπο χρώμα και ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό.

ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙΖΟ

Χωρίς να φτάσει το μαύρο αλλά σχεδόν, το σκούρο γκρι είναι ένα από τα χρώματα που μπορούν καλύτερα να συνδυαστούν.

ΜΠΛΕ

Χαρούμενο και πολύ εντυπωσιακό, αυτό είναι το όμορφο χρώμα που θα γεμίσει κάθε γωνιά του σπιτιού με ζωή. Εξωτερικά είναι ιδανικό.

Πράσινο

Ένα χρώμα που ξεχωρίζει! Σε αυτό το υπνοδωμάτιο βλέπουμε πως το πράσινο γεμίζει ολόκληρο το χώρο με ζωντάνια και χαρά. Είναι πάντα μια καλή επιλογή σε οποιαδήποτε από τις αποχρώσεις του.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Το γήινο πορτοκάλι με το οποίο σε αυτήν την κουζίνα ταιριάζει πολύ καλά με το λευκό και το ξύλο. Είναι ένα εντυπωσιακό χρώμα !!

ΚΙΤΡΙΝΟ

Λίγα κίτρινα σπίτια παρατηρούνται και αυτό το εντυπωσιακό χρώμα προκαλεί μια ορισμένη απόρριψη. Με αυτήν την κουζίνα μπορούμε να δείξουμε ότι συνδυάζεται καλά, είναι ιδανικό.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.