Στα 30 μου η ντουλάπα μου είναι ποιοτική και λιγότερο trendy

Posted on

Είτε θέλετε είτε όχι μεγαλώνετε και εγώ μεγαλώνω…Τα πάντα σχετικά με την κοσμοθεωρία σας γίνονται λίγο πιο ώριμα και το στυλ σας εξελίσσεται μαζί με αυτό. Ενώ μεγάλο μέρος αυτής της εξέλιξης συμβαίνει πολύ φυσικά, για την ντουλάπα μας, αυτό μπορεί και να μην ισχύει…Στα 30 μου η ντουλάπα μου είναι πιο κλασική λιγότερο trendy,επιλέγω περισσότερο άνετα κομμάτια με στυλ παρά εκείνα που με κάνουν να δυνασχετώ και να έχω συνεχώς στο νου μου αν φαίνεται κάτι ή όχι ή αν φαίνεται ωστε να με αναδείξει και όχι να με “καταπιει”.

Όλοι θυμόμαστε τα  χαμηλοκάβαλα τζιν που τα έκανε τάση η τότε Britney Spears. Πιστέψτε με τα φόρεσα πολύ λίγο και εννοείται δεν είναι κολακευτική γραμμή για τους περισσότερους σωματότυπους και είναι μια κακή επιλογή  για τη καθημερινότητα σου.. Αντ ‘αυτού, αναζητήστε ένα κλασικό τζιν με ίσια γραμμή που θα είναι all time.

Ενώ επαίνουμε πλήρως την εμφάνιση του Kim Kardashian West, μερικές μέρες δεν αισθανόμαστε τόσο αυτοπεποίθηση στο σώμα ή τόσο ανοιχτές για όλο τον κόσμο. Μερικές μέρες εως και τις περισσότερες αναζητούμε την κομψότητα και να αναδείξουμε το σεξυ μέσα από πολύ ύφασμα!!

Υπέροχα όλα τα ψηλοτάκουνα,ιδαίτερα τακούνια όμως είναι επίπονα,κάπως άβολα για τις περιστάσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε ένα υπέροχο ζευγάρι και θα τα φορέσετε όσες φορές θέλετε γιατί αυτό αναζητείς στα  30 σου.Αναζητείς κομμάτια για όλη τη σεζόν.

Αβίαστα κομψό. Εάν επενδύσετε σε ένα καλό, θα το έχετε για τα επόμενα χρόνια. Εμπιστευτείτε μας όταν λέμε ότι δεν θα έχετε καμία μετάνοια όταν έχετε αποκτήσει μια καπαρτίνα.

 

Συνήθως όταν ξεκινάτε στην καριέρα σας και δεν έχετε απολύτως ιδέα τι να φορέσετε. Τώρα, δοκιμάστε ένα  παντελόνι με ψηλή μέση και μια κομψή μπλούζα. Πολύ πιο επαγγελματικό και τόσο κομψό.

Υπάρχουν ορισμένα στυλ παπουτσιών που οι άνθρωποι στα 30 τους πρέπει γενικά να αποφεύγουν.Υπάχρουν όμως εκείνα που έχουν εξαιρετική σόλα,προσφέρουν άνεση ενώ ταυτόχρονα δίνουν στυλ και τύπο.

Το μεσαίο μήκος είναι πολύ πιο κομψό από αυτό το μίνι φούστα.Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά μπλουζάκια και πουκάμισα.Είναι άνετη και πάντα σύγχρονη.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.