Διακόσμηση και τάσεις 2020!

Posted on

Διακόσμηση:Στυλιζαρισμένη ως αντίκες ή αυθεντικοί παλιοί πίνακες σε μεγάλα επιχρυσωμένα πλαίσια είναι μια νέα έκδοση της τάσης της γκαλερί τοίχου. Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι πίνακες δεν χρειάζεται να είναι στον τοίχο – ακόμη καλύτερα αν στέκονται στον πάγκο της κουζίνας ή καταλαμβάνουν κεντρική θέση σε ένα μοντέρνο σαλόνι. Μερικά θέματα που είναι ιδιαίτερα μοντέρνα: δασικά τοπία (οι πίνακες τοπίων μπορούν να γίνουν ατομική τάση), πορτρέτα..

Τα γήινα χρώματα εξακολουθούν να είναι στη μόδα.Γήινες αποχρώσεις, όπως πλούσιο πράσινο,τερακόττα.Αλλά και χρώματα και θαμπές αποχρώσεις του μπλε προσφέρουν μια φυσική εμφάνιση που δημιουργεί ένα περιβάλλον σαν το Ζεν για διαλογισμό και χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Αυτή είναι μια άλλη τάση που συμβαδίζει με την παγκόσμια και πολυδιάστατη τάση Mindfulness.<Ενσυνειδητότητα>

Ίσως έχετε παρατηρήσει πολλές ρουστίκ σανίδες , καθώς και ξύλινα κουτάλια και μπολ διάσπαρτα σε πάγκους και ανοιχτά ράφια σε όλο το Διαδίκτυο. Τα παλαιά και πρωτόγονα εργαλεία κουζίνας είναι στην πραγματικότητα μια ισχυρή τάση κουζίνας, η οποία (σύμφωνα με τις προβλέψεις μας και το Pinterest) θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό το 2020. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Τα αγαπημένα μας υπόλευκα και καφέ μαροκινά χαλιά άρχισαν να κερδίζουν δημοτικότητα ήδη από το 2014 (ίσως ακόμη και νωρίτερα) και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν τάσεις τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Κάθε φορά που κάτι διαχρονικό γίνεται τάση, παραμένει για περισσότερο, οπότε όταν επενδύετε σε ένα μαροκινό χαλί ποιότητας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα είναι ξεπερασμένο την επόμενη σεζόν.

Το βελούδο είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας, στυλ και άνεσης. Απαλό γυαλιστερό και χαρακτηρίζεται από ένα παχύ, απαλό φινίρισμα, το βελούδο είναι πάντα μια εξαιρετική λύση για να εισαγάγετε μια μικρή πολυτέλεια στο σαλόνι σας. Το 2020 και τα επόμενα χρόνια, οι εταιρείες εσωτερικού σχεδιασμού θα εμβαθύνουν στις επιλογές σχεδιασμού βελούδου, ειδικά για καναπέδες και πολυθρόνες. Οι δυνατότητες των βελούδινων επίπλων το 2020 είναι ατελείωτες!

Από τα δεντρόσπιτα έως τα έργα DIY, αναμένουμε ότι τα δωμάτια των παιδιών θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερα και πιο τολμηρά το 2020. Ενα εξαιρετικό μέρος για να απελευθερώσει τη δημιουργικότητα και να απελευθερώσει το εσωτερικό του παιδιού σας. Ήρθε η ώρα να παίξετε με πιο τολμηρά χρώματα και πιο φανταχτερά έπιπλα – τελικά, η τάση για το Maximalism στα δωμάτια δεν ισχύει μόνο για τα δωμάτια ενηλίκων.

Και λίγες ακόμη εικόνες για το 2020!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.