Οι σύγχρονοι τρόποι να προσθέσεις χρώμα στη κουζίνα σου!

Posted on

Ενώ η ασπρόμαυρη κουζίνα πιθανότατα δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας, οι πολύχρωμες κουζίνες γίνονται μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να εχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα στα σχέδια τους. Δεν μιλάμε απλώς για λεπτομέρειες- υπάρχουν φωτεινά κίτρινα, παιχνιδιάρικα ροζ, ηλεκτρικ μπλε και πορτοκάλια zesty!

Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, έχουμε συγκεντρώσει τις κορυφαίες συμβουλές μας για το πώς να φέρετε χρώμα στην κουζίνα σας – θυμηθείτε, οι προτιμήσεις όλων είναι διαφορετικές, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να αγκαλιάσετε αυτήν την τάση είναι να κάνετε μόνο εσείς και πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ παλέτα
Εάν αισθάνεστε σίγουροι, τότε αγκαλιάζοντας μια πολύχρωμη κουζίνα .Εάν έχετε επιλέξει μια φωτεινή απόχρωση που θέλετε να βλέπετε για πολλα χρονια;, τότε χρησιμοποιήστε την στα ντουλάπια. Η κουζίνα σας θα είναι μοναδική, αξέχαστη και – το καλύτερο από όλα – αντικατοπτρίζει το στυλ σας.

Τα μπλε και τα πράσινα ήταν μια μοντέρνα επιλογή τα τελευταία χρόνια, οπότε επιλέξτε αυτά για μια σουπερ εμφάνιση. Ένα άλλο στυλ που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές είναι η ενσωμάτωση ντουλάπι δύο τόνων στο σχεδιασμό της κουζίνας σας.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ συνδυασμένα με χρώμα
Εάν ανησυχείτε ότι το χρώμα δεν είναι πραγματικά το στυλ σας και προτιμάτε την εμφάνιση κάτι πιο φυσικού και βιώσιμου, τότε υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι για να φέρετε μια ποικιλία χρωμάτων στην κουζίνα σας.

Σκεφτείτε χειροποίητα πλακάκια σε υλικά όπως ζεστό χαλκό, τερακότα με υφή και δροσερό τσιμέντο, τα οποία είναι ιδανικά για την προσθήκη πιτσιλιών πιο φυσικών χρωμάτων.

Επίσης η απλή προσθήκη ενός χαρακτηριστικού κοκκώδους ξύλου στην κουζίνα σας θα φέρει ένα στοιχείο ζεστασιάς – αυτό φαίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη κουζίνας ή στους πάγκους εργασίας σας.

MIX AND MATCH και μεταλικά στοιχεία
Φέτος οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ πιο τολμηροί με τα μαγειρικά σκεύη της κουζίνας τους.

Το γκρι ήταν πάντα μια ασφαλής, ουδέτερη επιλογή όλα αυτά τα χρόνια, αλλά οι άνθρωποι δεν αναζητούν πλέον ένα εντελώς συνεκτικό και ταιριαστό σχήμα. Τα βαρέα μέταλλα είναι μέσα και δεν είναι φτιαγμένα για να αναμειχθούν ήσυχα!

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομψό νεροχύτη  με μεταλικό στοιχείο για τις βρύσες σας. Τότε μπορεί να αναζητήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό εντελώς όσον αφορά τα φωτιστικά σας – οι επιλογές είναι ατελείωτες και είναι εγγυημένο ότι θα δημιουργήσουν αυτόν τον παράγοντα «wow».

ΧΡΩΜΑΤΑ ΨΥΓΙΑ
Τα ψυγεία τείνουν πάντα να είναι ένα από αυτά τα πράγματα που συνήθως υπήρχαν ποτέ σε ουδέτερες αποχρώσεις. Ωστόσο, τους τελευταία χρόνια σημειώθηκε αύξηση των κατασκευαστών που κατασκευάζουν συσκευές σε φωτεινές, τολμηρές αποχρώσεις.

Αυτά τα κομψά κομμάτια είναι ιδανικά για χρήση σε κουζίνες όπου έντονα χρώματα και φωτεινές αποχρώσεις αποτελούν χαρακτηριστικό του χώρου. Η Smeg είναι μία από τις πρωτότυπες μάρκες που το κάνουν, προσφέροντας την καλύτερη επιλογή πολύχρωμων επιλογών σε μια φανταστική επιλογή σύγχρονων τόνων.Η επιλογή είναι δική σου!

ΦΤΙΆΞΤΕ ράφια!
Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε ένα κυρίως ουδέτερο σχέδιο στην κουζίνα σας, αλλά θέλετε να ενσωματώσετε μικρές χρωματικές πινελιές ή πινελιές προσωπικότητας, τότε τα ανοιχτά ράφια είναι σίγουρα ο τρόπος να πάτε.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιδείξετε συναισθηματικά μπιχλιμπίδια, κομψά αξεσουάρ, όμορφα κεραμικά και εύχρηστα σκεύη σε κοντινή απόσταση.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος στην κουζίνα σας και, πάνω από όλα, είναι φθηνό και χαρούμενο να αντικαταστήσετε όσο περνά ο καιρός και καθώς τα γούστα σας αλλάζουν.

Νεροχύτης
Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια εντελώς νέα κουζίνα ή να αντικαταστήσετε όλα τα ντουλάπια σας για να επιτύχετε μια πολύχρωμη κουζίνα. Μερικές φορές μόνο ένα κλειδί, εντυπωσιακό σημείο εστίασης είναι το μόνο που χρειάζεται.

Έχοντας αυτό κατά νου, σκεφτείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά εκπληκτική λειτουργία με το νεροχύτη σας.

 

Ενώ ένα λευκό νιπτήρα μπάτλερ είναι διαχρονικό και κλασικό, ένας  ιδιαίτερος νεροχύτης  είναι ένας πραγματικά μοναδικός πάγκος που εγγυάται ότι θα φανεί απίστευτος όταν βρίσκεται σε λευκούς τοίχους, ξύλινα ντουλάπια.

 

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και επομένως θα πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό που είστε εσείς. Ελπίζουμε ότι η ανάρτηση του ιστολογίου μας  να σας έδειξε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενσωματώσετε το χρώμα στην κουζίνα σας (είτε σε έναν μεγάλο είτε σε έναν μικρό τρόπο), για να φέρετε ένα στοιχείο διασκέδασης και ένα άγγιγμα προσωπικότητας, στο σπίτι σας. Πείτε μας πώς θα προχωρήσετε – θα θέλαμε να δούμε τις φωτογραφίες σας!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.