Έπιπλο Διά χειρός στο My Feeling!

Posted on
Η διακόσμηση σε πρώτο πλάνο στο My Feeling.Ο πρώτος μήνας λειτουργίας του site και με τη μοναδική σας συμμετοχή ανέδειξε την στήλη της διακόσμησης.
Στόχος του My Feeling να αναδείξουμε ανθρώπους που τους χαρακτηρίζει η δημιουργία και η έμπνευση.
Κοντά μας το Έπιπλο Διά χειρός Πατσαβουδης και μας μιλάει ο Πατσαβούδης Αντώνης!
Διά χειρός…Πόσο υπέροχη λέξη και νομίζω πλέον πολύ σπάνια.Γιατί πιστεύεται πως συμβαίνει αυτό;

Στις μέρες μας υπάρχει πληθώρα επίπλων και έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση και στο στυλ των αντικειμένων που μας περιβάλλουν.  Λόγω χαμηλού κόστους παραγωγής η ποιότητα – αντοχή και λειτουργικότητα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και το καταναλωτικό κοινό συνήθως στρέφεται σε τυποποιημένα έπιπλα ξεχνώντας ότι το χειροποίητο είναι κάτι το μοναδικό , φτιαγμένο με ποιοτικά υλικά και προσεγμένο έτσι ώστε να το συντροφεύει για πολλά χρόνια. Η επιχείρηση μας εστιάζει στο χειροποίητο έπιπλο και ασχολείται προσωπικά με όλα τα στάδια κατασκευής του, από την επιλογή ξυλείας μέχρι και την τοποθέτηση του. Όλα μας τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με πολύ αγάπη και μεράκι λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Πως ασχοληθήκατε με αυτό τον κλάδο και ποιες οι επιρροές σας ως προς τη δημιουργία;

Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τον πατέρα μου να δημιουργεί και να μετατρέπει ένα κομμάτι ξύλο σε πραγματικό έργο τέχνης. Η μυρωδιά του ξύλου, χαραγμένη πλέον για τα καλά στη μνήμη μου, και η αγάπη που έχω για το έπιπλο με οδήγησαν στην συνέχιση και στην εξέλιξη της οικογενειακής μας επιχείρησης. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1979 μέχρι και σήμερα κατασκευάζοντας customade έπιπλα για όλους τους χώρους της οικίας. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την επίπλωση ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και επαγγελματικών χώρων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των επίπλων.

γι

Γιατί το χειροποίητο πιστεύεται πως ήταν και θα παραμείνει διαχρονική και ανεκτίμητη αξία;

Η διαδικασία κατασκευής ενός χειροποίητου επίπλου είναι ιδιαίτερη καθώς μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς περιορισμούς μοναδικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, τροποποιώντας κάθε φορά την υφή , το σχέδιο και τον χαρακτήρα του.

Site:http://epiplodiaxeiros.gr/  επισκέψου τη ιστοσελίδα για να δεις και να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Το διαχρονικό και παράλληλα μοντέρνο έπιπλο ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκεινα που θα το αφήσει στον χρόνο να συνεχίζει να λάμπει;

Τα έπιπλα που επιλέγουμε δεν “ντύνουν” μόνο τον χώρο αλλά και τις εικόνες των αναμνήσεων μας. Υπάρχουν έπιπλα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα παραμείνουν υψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού για την άνεση, την αισθητική και την εργονομία που προσφέρουν.

Το έπιπλο Δια χειρός δίνει ένα υπέροχο δώρο σε μια τυχερή μας αναγνώστρια.Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τα βήματα στα social media του My Feeling,ακολουθώντας όλα τα βήματα,καλή επιτυχία!

 

Facebook:https://www.facebook.com/myfeelingLovee/photos/pcb.2651336701745023/2651335318411828/

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.