μια νέα εμφάνιση που έχει κερδίσει γρήγορα τη θέση της ως κορυφαία τάση γάμου!

Posted on

Floral τάσεις είναι μια από τις εξελισσόμενες σχεδιαστικές πτυχές των γάμων. Υπάρχουν σίγουρα εκείνες οι κλασικές εμφανίσεις που είναι εδώ για να μείνουν, αλλά υπάρχει μια νέα εμφάνιση που έχει κερδίσει γρήγορα τη θέση της ως κορυφαία τάση γάμου με ισχύ παραμονής: αποξηραμένες λουλούδια.. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί: δημιουργούν αιθερικές ρυθμίσεις, διαρκούν πολύ πέρα ​​από την ημέρα του γάμου και είναι πιο οικονομικά αποδοτικά από τα φρέσκα λουλούδια.

 

Αν ετοιμάζεσαι για τον γάμο σου παρακάτω σου γράφω κάποια tips που πρέπει να εστιάσεις!

#1 Υπερπαραγγελία “Θα χρειαστείτε περισσότερη ποσότητα αυτού που συνήθως χρησιμοποιείτε με φρέσκα λουλούδια. Λάβετε λοιπόν υπόψη αυτό. Ίσως τριπλασιάστε την παραγγελία.” –

#2 Σκεφτείτε τα χρώματα, τα υλικά, τις υφές και άλλους παράγοντες που περιβάλλουν ήδη το τραπέζι και αποφασίστε ποιοι είναι αυτοί που θέλετε να επισημάνετε. “

#3 Παίξτε με τα χρώματα για να προσθέσετε και κίνηση διαλέγοντας εξωτερικό χώρο για την δεξίωση σας. Και αν θέλετε την ξηρή εμφάνιση, μπορείτε ακόμα να βρείτε διαφορετικά χρώματα με ξηρά λουλούδια. Ή μπορείτε ακόμη και να τα βάψετε μόνοι σας!”

#4 Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υφές, προσπαθήστε να το ανακατέψετε με μερικά φρέσκα λουλούδια, ώστε να μην επαναλαμβάνετε την ίδια υφή ξανά και ξανά.

#5 Αυτή η τάση με τα λουλούδια για να αναδειχθούν χρειάζεται ένα φυσικό τοπίο ή ένα ιδαίτερο χώρο που θα την αναδείξει και όχι να “καταπιεί”την ιδέα σας και τον κόπο σας!

#6 Από τις καρέκλες έως τα τραπεζομάντηλα,πετσέτες,πιάτα  θα χρειαστείτε φυσικά υλικά  που πάνε καλύτερα με  από τα συνθετικά όπως ακρυλικά, λάμψη και άλλα πλαστικά.Επίσης το φυσικό υλικό μπαμπού θα δέσει υπέροχα στο σκηνικό σας!

Οι λεπτομέρειες αυτές αν πιστέψετε πως θα σας δυσκολέψουν τότε απευθύνεστε σε ένα γραφείο οργάνωσης γάμων και είστε ξεγνοιαστη!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.