Αλλαγή επίπλου στο μπάνιο;Προτείνω βαφή του για ανανέωση!

Posted on

Στο email του  my feeling  info@myfeeling.gr έχουμε λάβει αμέτρητες ερωτήσεις σχετικά με το χρώμα βαφής στα έπιπλα.Θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε όμορφες και έξυπνες εικόνες σε  αναζήτηση του ιντερνετ ωστε να έχετε μεγάλη ποικιλία προς σκέψη και αλλαγή!

Στο παρελθόν, έχουμε συντάξει τα αγαπημένα μας χρώματα για κουζίνες, https://myfeeling.gr/apolyti-tasi-to-2021-sti-koyzina/ αλλά σήμερα έχουμε μια επιμελημένη λίστα χρωμάτων  για μπάνιο προς χώρους μεγάλους και μικρούς. Από καθαρά + κλασικά λευκά έως γαλάζιο ή  ζεστά ουδέτερα και μπλε.

Η δέσμευση στο χρώμα μπορεί να είναι τρομακτική για όσους αγαπούν τα ουδέτερα, αλλά παστελ τόνοι είναι οτι χρειάζεστε για μια αναβάθμιση του κλασικού χρώματος. Αυτές οι αποχρώσεις που μοιάζουν με σπα προσφέρονται φυσικά στα μπάνια δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε και να τελειώσετε τη μέρα σας.

Μερικές φορές, ο εξαιρετικός σχεδιασμός απαιτεί να ρισκάρεις ή μήπως όχι;

ΘΕΡΜΆ ΧΡΏΜΑΤΑ

Καλέστε το μπεζ, καλέστε το γκρι, ή καλέστε το ό, τι θέλετε, γιατί ζεστά ουδέτερα είναι παρον σε αυτή τη λίστα.Σε περίπτωση αμφιβολίας, πάρτε ένα δείγμα και δείτε πώς και αν φωτίζει τον χώρο ή τη ψυχολογία σας!!

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ

Όσον αφορά τα χρώματα βαφής μπάνιου, οι αποχρώσεις του γκρι είναι μια κατάσταση κλασικού για κάποιο λόγο. Το γκρι δίνει ένα ουδέτερο θεμέλιο (με μια απλή απόχρωση) και λειτουργεί αρμονικά ανεξάρτητα από το ποιες αποχρώσεις ξύλου, χρώματα πλακιδίων ή φινιρίσματα  επιλέξετε!

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.