Απλοί τρόποι για να προσθέσετε λίγη πολυτέλεια στη ζωή σας όταν είστε στο σπίτι

Posted on

Μια πολυτέλεια είναι η απόλαυση ενός καφές όμως η προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση και να αφήσετε το τηλέφωνό σας σε ένα άλλο δωμάτιο – ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την μικρή  απόλαυση χωρίς διακοπή.

Πρόσφατα αγόρασα ένα φυτό για το εσωτερικό του σαλονιού μου και θα εκπλαγείτε πώς ακόμη και ένα μόνο φυτό μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει χώρο και να προσθέσει λίγη πολυτέλεια.

@thestylebungalow

Το μπάνιο είναι ένα ιερό μέρος για πολλούς ανθρώπους. Είναι εκεί που πηγαίνουμε για να προετοιμαστούμε για τον κόσμο, να είναι ένα ήσυχο μέρος για να αναπνέετε κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας και λίγη μουσική,εγώ ακούω μπλουζ και είναι μια μικρή πολυτέλεια!

@taylorlashae

Ίσως υπάρχει μια στιγμή και ένα μέρος για να ασκηθείτε για να διατηρήσετε τη φόρμα σας ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά πρέπει επίσης να είναι ένας χρόνος, ένα μέρος και ένας χώρος για να απολαύσετε την κίνηση του σώματός σας για χάρη της απόλαυσης!!

@yogi_goddess

Ξεχάστε το πλαστικό φαγητό από το τοπικό φούρνο. Ανταλλάξτε το  με μπολ με φρούτα!! Βγάλτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και απολαύστε κάποια πραγματικά φαγητά, γιατί όχι;

@healthy.foodyss

H απόλυτη πολυτέλεια που συχνά υποτιμούμε, είναι η σιωπή. Μια β εναλλακτική λύση στη συνομιλία της τηλεόρασης είναι να παίξετε κάποια χαλαρωτική  μουσική.

@izabelgoulart

Δεν χρειάζεται να περιμένετε διακοπές για να απολαύσετε τον ήλιο. Καθίστε δίπλα σε ένα παράθυρο στο σπίτι σας, όπου ένα μικρό απόγευμα έρχεται σύντομα σε ροή – καθίστε και απολαύστε. Ένας τόσο απλός τρόπος πολυτέλειας στο σπίτι.

@irismittenaeremf

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.