Αυτά χρειάζεται να επιλέξεις για το Baby-shower~

Posted on

Αν αποφάσιζα να επιλέξω ξαωά τον δρόμο μιας εγκυμοσύνης για την απόκτηση παιδιού σίγουρα θα έκανα baby-shower όχι για λόγους μόδας αλλά για λόγους μοναδικά αγαπησιάρισκους και θετικής ενέργειας.Τι θα επέλεγα;

 

Σχεδιάστε ένα πικ-νικ στην παραλία, το πάρκο ή τον κήπο!!
Είναι σίγουρο πως δεν χρειαζεται να επενδύσεις πολλά χρήματα όπως ενοικιάση επίπλων,διακόμσηση βάφτισης ή ένα γκουρμέ τραπέζι για να  κάνουμε μια ξεχωριστή μέρα για τη μαμά. Αντ ‘αυτού, κάντε μια όμορφη διακόσμηση σε εξωτερικούς χώρους που μπορεί να συναντήσει ο καθένας συναντώντας σε ένα αγαπημένο σημείο με φαγητό, δώρα και πικνίκ.

Να είστε ουδέτεροι ως προς το φύλο με τη λίστα επισκεπτών σας
Ποιος λέει ότι οι φίλοι δεν μπορούν να γίνουν μέρος του μωρού ντους – ή ότι πρέπει να είναι βαρετό για αυτούς; Σκεφτείτε το ως μια ευκαιρία να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας ζευγάρια ή φίλους – άνδρες και γυναίκες – και προγραμματίστε ανάλογα. Αντί για μιμόζες(λουξ πράγματα!) μπορείτε να πάρετε την καθημερινή μπριζόλα στα κάρβουνα με εκπληκτικές σαλάτες και μπύρα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ακούσετε παράπονα.

Προσκαλέστε επισκέπτες όλων των ηλικιών
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συνάντηση και σζυητήσεις με τη σοφία των γυναικών και των μητέρων που έχουν περάσει στο παρελθόν και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συγκεντρώσουμε τις κοινές γνώσεις από όλες τις γενιές. Συμπεριλάβετε τη μαμά και τη γιαγιά της μαμάς, αν είναι δυνατόν, μαζί με άλλους μέντορες, φίλους και ώριμες επιρροές που μπορούν να περάσουν μερικά από τα πολύτιμα μυστικά της μητρότητας.

Δημιουργήστε ένα βιβλίο για τη μαμά
Προγραμματίστε το ή δημιουργληστε το αν εχετε καλλιτεχνική φλέβα και ζητήστε από κάθε επισκέπτη (και φίλους και μέλη της οικογένειας που μπορεί και να μην μπορούν να παρευρεθούν) για να γράψουν κάποια ευγενικά λόγια ενθάρρυνσης και συμβουλές που μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα ειδικό βιβλίο πριν από τη γέννηση του μωρού.

Με το καλό ο ερχομός του νέου μέλους και καλή επιτυχία στον υπέροχο ρόλο που επέλεξες να περπατήσεις!!

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.