Aυτά είναι τα αποτελσματικά σχέδια για να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας!

Posted on

Εύκολα έργα ζωγραφικής που μπορείτε να κάνετε ενώ βρίσκεστε στο σπίτι!
Κουραστήκατε να κοιτάζετε τους ίδιους απλούς τοίχους; Ονειρεύεστε τρόπους να ανακαλύψετε ξανά το δωμάτιό σας; Στη συνέχεια, ρίξτε μια μικρή περιήγηση παρακάτω για απλές ιδέες που θα μεταμορφώσουν εντελώς το χώρο σας. Από κεφαλάρια έως γωνίες για διάβασμα!Ανακαλύψτε έξυπνους τρόπους για να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού σας.

Κέρδισε ένα υπέροχο κομοδίνο από την εταιρεία Δια χειρός:https://myfeeling.gr/4461-2/

Αγαπώ τις  βαμμένες καμάρες. Από περίτεχνα μεγάλα πορτάκια έως έντονα έπιπλα με διακοσμητικά ράφια, αυτά τα έξυπνα σχέδια μπορούν να βοηθήσουν στην ανατροπή μικρών κομματιών επίπλων και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον σημείο εστίασης σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

 

 

ΡΑΦΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ
Μια άλλη πολύ εύκολη και αποτελεσματική προσθήκη στο σπίτι είναι το βαμμένο ράφι. Δεν υπάρχει λόγος να γεμίσετε το δωμάτιό σας με μια άλλη βιβλιοθήκη ή από ατελείωτα έπιπλα. Απλά βάλτε τα δικά σας  ράφια και φτιάξτε ένα κεντρικό κομμάτι από αυτά ζωγραφίζοντας τον τοίχο σε σχήμα ραφιού ή βιβλιοθήκης. Εάν έχετε ήδη μια γωνιακή εσοχή, τότε γιατί να μην βάψετε το εσωτερικό σε μια σκοτεινή σκιά για να τραβήξετε το μάτι και να κάνετε τα βιβλία και τα διακοσμητικά αξεσουάρ σας!

 

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε ένα υπέροχο κομοδίνο από την εταιρεία Δια Χειρός.Ακολούθησε τα βήματα που θα βρεις στο λινκ https://bit.ly/3hFjff7

ΤΟΙΧΟ ΖΩΓΡΑΦΙΆ
Ο μισός βαμμένος τοίχος είναι πλέον ευρέως χρωματισμένος σε λείους τοίχους για μια σύγχρονη αίσθηση. Σοβαρά κομψό, ο μισός βαμμένος τοίχος μπορεί  με μοντέρνο ή παραδοσιακό τρόπο ώστε να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό σχέδιο. Μας αρέσει πώς προσθέτοντας πίνακες ζωγραφικής, διακοσμητικές πλάκες και ένα ράφι στους δύο τόνους τοίχους τα συνδυάζετε έξυπνα μαζί για να δημιουργήσουν ένα τέλειο εσωτερικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιδανικό για τη σύγχρονη κατοικία, γιατί να μην γίνετε δημιουργικοί με αυτές τις ιδέες με ζωγραφισμένα κεφαλάρια; Ιδανικό για κρεβάτια χωρίς κεφαλάρια, ή με σύγχρονο μινιμαλιστικό σχήμα, απλώς βάψτε έναν κύκλο, ένα τρίγωνο ή ένα ορθογώνιο σε μια πολύχρωμη σκιά για να δημιουργήσετε ένα άμεσα διασκεδαστικό σημείο εστίασης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεωμετρικά ΣΧΗΜΑΤΑ
Η ζωγραφική κάθετα ή διαγώνια αντί για οριζόντια τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω, κάνοντας ένα δωμάτιο να αισθάνεται ψηλότερο από αυτό που είναι. Αυτά τα funky σχέδια είναι υπέροχα για υπνοδωμάτια όπου μπορεί να προστεθεί μια μικρή προσωπικότητα στο χώρο σας. Μια ποικιλία από παστέλ χρώματα λειτουργούν καλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετικά χαριτωμένο για διάδρομους,παιδικό δωμάτιο είναι  ο περιποιημένος τοίχος  που είναι τόσο απλός αλλά τόσο αποτελεσματικός. Ένα λεπτό και όμορφο αποτέλεσμα, ειδικά σε παστέλ αποχρώσεις, η λεπτομέρεια του χτενιού προσθέτει ενδιαφέρον σε μια απλή επιφάνεια – απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σταθερό χέρι!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΟΙΧΟΙ ΒΟΥΡΤΣΑ
Ο τοίχος της πινελιάς είναι διασκεδαστικός. Από μικρές πινελιές σε συγκεκριμένες γραμμές έως σποραδικές κηλίδες με έντονα χρώματα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να είστε δημιουργικοί με τεχνικές πινέλου ή σφουγγαριού για να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό εφέ ταπετσαρίας χωρίς όλη την ταλαιπωρία!

etsy.com.jpg

uwdecals.com.jpg

Ελπίζουμε να σας έχουμε εμπνεύσει να δημιουργήσετε δημιουργικό χρώμα με αυτές τις απλές, αλλά πολύ αποτελεσματικές προτάσεις!!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.