Aυτή η τάση ήρθε για να μείνει;

Posted on

Είναι πάντα περίεργο το πώς, σχεδόν με ενορχηστρωμένο τρόπο, οι μικρο τάσεις τόσο συγκεκριμένες όσο η φούστα σακάκι εμφανίζονται σε πασαρέλες, καταστήματα μεταχειρισμένων ενδυμάτων και μάρκες γρήγορης μόδας.

Αν γνωρίζουμε κάτι για τους γρήγορους χρόνους παραγωγής των τεράστιων εμπορικών σημάτων μόδας, καταλαβαίνουμε γιατί οι τάσεις  της πασαρελας μπορούν να εμφανιστούν στις βιτρίνες τους ταυτόχρονα με τα παράθυρα των εμπορικών.Και φέτος η ανδρική γραμμή στο σακάκι είναι γεγονός.

Όλα ξεκίνησαν με μια εμμονή για το ανδρικό πουκάμισο. Οι σχεδιαστές θέλησαν, σχεδόν συλλογικά, να πάρουν αυτό το κομμάτι από το ντουλάπι των ανδρών και στο σημείο της προσαρμογής για να το αποδόσουν και να το κάνουν το αντικείμενο της επιθυμίας για γυναίκες που έχουν συνείδηση ​​της μόδας. Ακολούθησαν πολύ μεγάλα σακάκια, μετά κοστούμια, τα οποία έγιναν προσαρμοσμένα με σορτς τύπου βερμούσα, πρόσφατα είδαμε την άνθηση των ανδρικών γιλέκων, γραβάτες και σαν να είχαν τελειώσει τα κομμάτια για προσαρμογή.Τώρα; Εισαγάγετε το κοντό σακάκι;

Αυτό το κομμάτι του Φρανκενστάιν, ένα  κομμάτι ανάμεσα σε μια μίνι φούστα και το κάτω μισό του σακάκι, είναι ο τελευταίος παίκτης σε αυτόν τον αγώνα για να αδράξει την ανδρική εμφάνιση.

Συνήθως φαίνεται ότι συνοδεύεται από ένα «περικομμένο σακάκι», αλλά μερικές πασαρέλες όπως το Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019-2020 του Sportmax, πρωτοπόρος της εμφάνισης, το συνόδευαν με ένα άσπρο πουκάμισο με κουμπιά, διατηρώντας το εταιρικό πνεύμα ανέπαφο. Αυτό το κομμάτι από το Sportmax, παρεμπιπτόντως, ήταν το αγαπημένο των στιλίστα και των επιρροών του Instagram, πιθανώς λόγω του πόσο κολακευτικό και σαγηνευτικό είναι…

Sportmax, otoño/invierno 2019-2020

Ενώ κάποιοι πήραν τη διαδρομή της φούστας με το μαντήλι ή της κλασικής μίνι φούστας, σχεδιαστές όπως ο Simon Porte Jacquemus και τα μεγαλοφυία μυαλά πίσω από τη Χάβρη, η μάρκα vintage ρούχων προήλθε στην Πόλη του Μεξικού και επανασχεδιάστηκε στην Κοπεγχάγη. , πήραν το μονοπάτι του ανδρικού σακακιού που μετατράπηκε σε περικομμένο σακάκι και φούστα και η επιτυχία τους είναι αναμφισβήτητη.

Jacquemus, otoño/invierno 2020-2021

Η Havre ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στο Instagram με τη κοντή φούστα και το σακάκι με φούστα, που δημιουργήθηκε από γνήσια ανδρικά σακάκια μεγάλου μεγέθους.Ξεκίνησαν το πρώτο σετ στο Instagram στις 30 Μαρτίου και το έχουν επαναλάβει σε διαφορετικά σχήματα και χρώματα μέχρι τώρα. Σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για αυτό.

Blazer deconstruido de Havre

Γρήγορες μάρκες μόδας, όπως η Zara και η Nasty Gal, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κυκλοφορήσουν τις εκδόσεις της εμφάνισής τους, η πρώτη δεν είναι ακριβώς η φούστα που φαντάζεται από τους Sportmax, Havre και Jacquemus αλλά που συνδέεται με την τάση του και αποδεδειγμένη επιτυχία, το προσαρμοσμένο κοστούμι με φαρδιά και μακριά σορτς.

Το Nasty Gal έχει ένα εκπληκτικά σετ για όποιον θέλει να επιστρέψει στο γραφείο με στυλ .

Conjunto de blazer y falda de Nasty Gal

Αυτή είναι μια τάση που απαιτεί skinny κορμιά ώστε να αναδείξουν τις γραμμές αυτών των ρούχων!Αναμένουμε λοιπόν!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.