Αυτοί οι τρόποι θα ενισχύσουν τη θέληση σου για ζωή!

Posted on

Είστε άτομο που φαίνεται να βλέπει το ποτήρι μισό κενό και όχι μισό γεμάτο; Μην ανησυχείτε, καθώς πολλοί άνθρωποι τείνουν να έχουν αρνητικές προοπτικές, που εκδηλώνονται από την απαισιοδοξία και περισσότερο αυτό το διάστημα με όλη την αρνητική ενέργεια και κατάσταση που βιώνουμε με το covid/19.

Ο κόσμος στον οποίο ζείτε είναι ένα τρομακτικό μέρος αυτές τις μέρες και υπάρχουν πολλοί λόγοι να επικεντρωθείτε στις αρνητικές πτυχές της ζωής σας αντί να εστιάσετε στις θετικές. Η απαισιοδοξία δεν είναι κάτι που έρχεται φυσικά σε πολλούς ανθρώπους. είναι μια νοοτροπία που πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να μην την επιτύχετε.

Κανείς δεν θέλει να είναι αρνητικός, αλλά συχνά αισθάνεται ότι η ζωή τους έχει δώσει τόσα πολλά  εμπόδια; και δεν ξέρουν τι να κάνουν μαζί τους. Πώς ξεκαθαρίζετε τη συντριπτική αρνητικότητα από τη ζωή σας, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να ξεπεράσετε την απαισιόδοξή σας προοπτική μια για πάντα;

Πριν προχωρήσουμε,να είστε σίγουρη πως τέτοιες φάσεις τις έχω περάσει για δυο διαστήματα στη ζωή μου και όχι καθόλου εύκολο δεν ήταν να προχωρήσω όμως όταν καταλάβα πλήρως τη μόνη λύση που υπήρχε”Προχώρα μπροστά”πάτησα τον διακόπτη και συνέχισα!

1.ΤΟΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αρχίσετε να σκέφτεστε θετικά είναι να απαλλαγείτε από τους τοξικούς ανθρώπους που σας κρατούν πίσω. Ίσως εμπλέκεστε σε μια σχέση που έχει περισσότερες καταιγίδες.. Ήρθε η ώρα να ελέγξετε τη ζωή σας.

Έχετε τη δύναμη να μειώσετε τον εσωτερικό κύκλο σας. Να είστε απίστευτα προσεκτικοί σχετικά με το ποιος αφήνετε στη ζωή σας.

Αλλάξτε τις σχέσεις σας προς το καλύτερο και παρακολουθήστε την αρνητικότητα να απομακρύνεται. Προσέξτε ποιους έχετε στο κοπάδι σας.

2. Να νιώθετε ευλογημένοι και να προσεύχεστε.
Είναι εύκολο να κοιτάξετε τους γύρω σας και να σκεφτείτε όλα τα πράγματα που δεν έχετε. Ποιος δεν θέλει να συμβαδίσει με τους “ευκατάστατους”γείτονες; Ωστόσο, πρέπει να μάθετε να μετράτε τις ευλογίες σας, καθώς είναι πολλές.

Εάν σηκωθείτε σήμερα το πρωί σε ένα ζεστό ή δροσερό σπίτι, τότε είστε ευλογημένοι. Εάν υπήρχε φαγητό στο τραπέζι σας, άτομα που σας αγαπούν και μια δουλειά που παρέχει εισόδημα, τότε είστε ευλογημένοι υπερβολικά. Σταματήστε να κοιτάζετε όλα τα πράγματα που δεν έχετε και πρέπει να αρχίσετε να εστιάζετε στα πράγματα που έχετε.

3.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ
Τώρα, μπορεί να πιστεύετε ότι η διατροφή και η απαισιοδοξία σας δεν έχουν καν στενή σχέση. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύπτετε ότι το έντερο και ο εγκέφαλός σας έχουν άμεση σχέση. Τα φυτικά τρόφιμα έχουν αποδειχθεί ότι είναι το καλύτερο για το σύστημά σας.

Οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και κρέας μπορούν να έχουν δραματική επίδραση στο σώμα σας. Έχετε φάει ποτέ υγιεινά για λίγες μέρες σε μια προσπάθεια διατροφής και αισθανθήκατε υπέροχα;

Το κλειδί που πρέπει να θυμάστε είναι πόσο φρικτό σας έκανε να αισθάνεστε οι ανόητες διατροφικές σας συνήθειες. Είναι εύκολο να περάσετε στην απαισιοδοξία όταν αισθάνεστε απαίσιοι. Έτσι, η αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών μπορεί να έχει υπέροχη επίδραση στο πώς σκέφτεστε.

4. Χαμόγελο
Το χαμόγελο ακούγεται σαν μια απλή λύση, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο σας βοηθά. Είναι δύσκολο να αισθάνεστε λυπημένοι όταν έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Δοκιμάστε το και δείτε πώς αλλάζει τη ζωή σας.

Αντί να περπατάτε στη δουλειά σας κοιτάζοντας το πάτωμα, πρέπει να κρατάτε το κεφάλι ψηλά και να χαμογελάτε. Άλλοι γύρω σας θα παρατηρήσουν και θα νιώσετε καλύτερα.

5. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Ξέρετε ότι πρέπει να μετρήσετε τις ευλογίες σας, αλλά πρέπει επίσης να δώσετε πίσω. Βοηθώντας όσους είναι λιγότερο τυχεροί. Είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι η ζωή σου είναι τρομερή όταν βλέπεις ανθρώπους που ζουν στους δρόμους να ικετεύουν για φαγητό.

Κάνοντας κάτι όμορφο για άτομα που δεν το περιμένουν και το χρειάζονται πραγματικά θα αλλάξει τη ζωή σας. Είναι πραγματικά καλύτερο να δίνεις σε άλλους παρά να λαμβάνεις κάτι για τον εαυτό σου.

Διάβασε εδώ :Oι πράξεις καλοσύνης είναι στην πραγματικότητα καλές για τη δική σας υγεία και ευεξία   https://bit.ly/2XSjXxu

6. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΡΩΜΑΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η φύση είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες . Μέρος της αλλαγής της νοοτροπίας σας μπορεί να βελτιώσει την ατμόσφαιρα. Εάν πνιγείτε στην απαισιοδοξία, δοκιμάστε να κάνετε λίγο λεβάντα ή βάλσαμο λεμονιού.

Θα εκπλαγείτε πώς αυτά τα αιθέρια έλαια μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σας.

7. MΗΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑς ΦΟΡΤΏΝΟΥΝ ΕΥΘΎΝΕς ΆΛΛΩΝ ΚΑΙ ΌΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΊΤΕ.
Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο φορτωμένοι και αρνητικοί είναι ότι παίρνουν περισσότερα από όσα μπορούν να χειριστούν. Μάθετε να λέτε όχι σε άτομα όταν σας ζητούν να κάνετε πράγματα.

Δεν έχετε καμία υποχρέωση να μπλοκάρετε το πρόγραμμά σας με πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε. Υπάρχει δύναμη στη μάθηση να χρησιμοποιεί τη λέξη «όχι».

8.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Ένας τρόπος για να σταματήσετε την απαισιοδοξία είναι να χρησιμοποιήσετε θετικές επιβεβαιώσεις. Δοκιμάστε να πείτε μερικά πράγματα έτσι τα πρωινά:

Θα έχω μια υπέροχη μέρα.
Είμαι άξιος αγάπης.
Είμαι ευγνώμων για τις ευλογίες μου.
Θα κάνω κάτι καταπληκτικό για τη ζωή μου.
Αρνούμαι να αφήσω το άγχος να υπαγορεύσει τη στάση μου.
Όταν αρχίζετε να προγραμματίζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα, τότε θα έχετε μια εντελώς νέα προοπτική.

9.ΔΏΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Η ζωή είναι χαοτική και πολλοί άνθρωποι δεν αφιερώνουν αρκετό χρόνο στις ανάγκες τους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε υγιής χρόνο για εσάς. Μπορείτε να κάνετε ένα αφρόλουτρο ή άκσηση. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο στο πρόγραμμά σας για να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ…
Εάν θέλετε να νικήσετε την απαισιοδοξία μια για πάντα, πρέπει να ενσωματώσετε μερικά από αυτά τα πράγματα στη ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να έχετε μια στάση καταστροφής και θλίψης όταν μπορείτε να χαμογελάσετε και να απολαύσετε τη ζωή που σας έχει δοθεί.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.