Η designer Jewellery Τονια Μακρή μιλάει στο My Feeling!

Posted on
Το my feeling στοχεύει σε ανθρώπους που φέρουν πολύ Καλά τη σημασία της δημιουργίας.Κοντά μας Μια εξαιρετική designer Jewellery Τονια Μακρή.
Βλέποντας τις δημιουργίες σου στο Προφίλ του instagram, νιώθω ένα Ταξίδι στον χρόνο.Είναι σωστή η αίσθηση που έχω;
Είναι ένας συνδυασμός εποχών και πολύτισμων που έχω αγαπήσει και προσαρμόσει μεσα σε μοντέρνες φόρμες για ένα αποτέλεσμα “ρομαντικά σύγχρονο”.
Ποιο το κίνητρο σου να ακολουθήσεις αυτό τον κλαδο και με οι πηγές έμπνευσης σου;
Η επαφή μου με το κόσμημα ήρθε από πολύ νωρίς. Η οικογένεια μου διατηρεί κοσμηματοπωλείο εδώ και 37 χρόνια.
Τα κοσμήματα ήταν στην καθημερινότητα μου και το σχέδιο αυτό που ήθελα να κάνω στην ζωή μου. Οπότε το αποτέλεσμα μαλλον ήταν αναπόφευκτο.
Πηγές έμπνευσης και ερεθίσματα υπάρχουν παντού. Όπως ενα καλλιτεχνικό κίνημα 20ου αιώνα, κάποιο πλάσμα της φυσης ή ακόμα και η ίδια η γυναίκα.
Ανήκω στη γενια που μου λείπει η προσωπικότητα στο στυλ,εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις και πως θεωρείς ότι χρειάζεται να προσεγγίσουμε τη”μοδα” ,το fast fashion;
Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου λείπει πολύ. Ωστόσο μπορώ να το δικαιολογήσω εν μέρη. Έντονοι ρυθμοί, κούραση, οικονομικά προβληματα,μπαίνεις σε κάποιο fast fashion κατάστημα και όλα είναι πιο “εύκολα”
Το αποτέλεσμα όλου αυτού;
Να κυκλοφορούμε σαν φωτοτυπίες.. και πολύ φοβάμαι ότι αυτή η “μόδα” θα παραμεινει.
Βλέπω δυστυχώς ότι οι άνθρωποι πλέον ντρέπονται να εκφραστούν μέσα από το ντύσιμο τους, θέλουν να ταιριάζουν τέλεια με το σύνολο. Είναι μεγαλη ελευθερία να φοράς ότι και όπως πραγματικά θέλεις. Αυτό είναι το στιλ.
Πως λειτουργεί στον ψυχισμό σου η διαδικασία δημιουργίας;
 Λυτρωτικά. Είμαι κάθε μέρα εδώ και 17 χρόνια στον ίδιο χώρο σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας κοσμήματα με πολλές ευθύνες και άγχος και παρ’ όλα αυτά κάποια στιγμή μέσα στην κάθε μέρα θα νιώσω ευτυχισμένη.
Τα κοσμήματα σου βρίσκονται συγκεντρωμένα στο eshop σου και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν συνεργαζόμενα καταστήματα που μπορούμε να τα δούμε από κοντά;
Συνεργάζομαι με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορεί επισης κάποιος να δει συλλογές μου στα Instagram: toniamakrijewellery
Facebook: Tonia Makri jewellery
Web site: www.toniamakri.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
2104274089
Μια τυχερή μας αναγνώστρια που θα ακολουθήσει όλα τα βηματα που θα της ζητηθούν στο παρακάτω λινκ https://www.facebook.com/myfeelingLovee/photos/a.2430750713803624/2666873036858056/
θα κερδίσει ένα μενταγιόν της επιλογής της!!Δήλωσε συμμετοχή
Καλή επιτυχία!!

1 Σχολια

  1. Μεντη Χριστινα says:

    Πολύ όμορφα κοσμήματα!!!

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.