Έχεις μικρό σαλόνι και ψάχνεις το ιδανικό χρώμα τοίχου;Το my feeling προτείνει!

Posted on

Οι περισσότεροι αναζητούν ιδανικά ένα μεγάλο χώρο στο σαλόνι.Προσωπικά θέλω να έχει ικανοποιητικό χώρο για ξεκούραση,παιχνίδι παιδιού και μια μικρή γωνία για το γραφείο.Εξαιρετικός παράγοντας είναι το φυσικό φως σε όλο το δωμάτιο και ακολουθεί δικαίως το χρώμα στους τοίχους.Τα οποία χρώματα δείχνουν τη δυναμικη τους στους μικρούς χώρους.Μη σε απογοητεύει το μικρό σαλόνι σου γιατί με έξυπνες επιλογές θα γίνει μοναδικό.Σου εχω τις καλύτερες προτάσει!!

Γκρι
Ένα τολμηρό γκρι,  είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα κομψό σαλόνι – είναι ένας τόνος που κάνει πραγματικά μια δήλωση χωρίς να μη έχει  μια μοντέρνα ατμόσφαιρα. Αυτό το χρώμα είναι γκρι άνθρακι με μπλε τόνο.

Eίναι το ιδανικό χρώμα για αυτήν την vintage, ρετρό αίσθηση. Είναι ένα μπλε-γκρι εμπνευσμένο από ανατροπές που αισθάνεται πράσινο σε συγκεκριμένους χώρους. Παίζει καλά με ευμετάβλητα χρώματα, όπωςπράσινο ή δροσερό μωβ, ή προσθέτει μια πινελιά χρώματος σε δωμάτια με κυρίως ουδέτερους τόνους.

Είναι ένας δημοφιλής μύθος ότι τα μικρότερα δωμάτια δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σκούρα χρώματα. Στην πραγματικότητα, όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο σκοτεινό μπορείτε να πάτε. Επειδή ένα πιο σκούρο χρώμα αντανακλά λιγότερο φως, δίνει ένα δωμάτιο περισσότερο βάθος και σχεδόν έχει ως αποτέλεσμα να ωθεί τους τοίχους έξω. Έτσι,αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για τον άνετο χώρο , τολμηρό και πλούσιο.

Το μπεζ υπήρξε για πάντα ουδέτερο για δωμάτια όλων των σχημάτων και μεγεθών,είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον μικρό σας χώρο, επειδή έχει λίγο περισσότερο βάθος από τα παραδοσιακά μπεζ (ψάξε στη βεντάλια χρωμάτων και βρες το)και θα προσδώσει πολύ περισσότερο οπτικό ενδιαφέρον στο δικό σας χώρος. Είναι ένα σκονισμένο μπεζ που μοιάζει σχεδόν με αλευρώδη στον τοίχο και  απίστευτα σπιτικό και φιλόξενο!

Ένα ροζ είναι ένα προσιτό χρώμα που θα αντανακλά το φως σε ένα μικρό σαλόνι Το απαλό ροζ είναι ιδανικό για σαλόνια περιορισμένου μεγέθους και δημιουργεί ένα πολύ κολακευτικό φόντο για τα έργα τέχνης ή τις φωτογραφίες σας.

Όταν έχετε ένα μικρό χώρο, μπορείτε επίσης να τολμήσετε ένα έντονο κόκκινο που είναι εξαιρετικό και κάνει μια μεγάλη δήλωση. Συνδυάστε με ζεστές αποχρώσεις ή  λευκό.

Το Coral είναι ένα μοντέρνο χρώμα για κάθε χώρο ,είναι μια υπέροχη ιδέα ροδάκινου που δημιουργεί μια ζεστή, πλούσια λάμψη στο μικρό σαλόνι σας. Είναι ένα  κολακευτικό χρώμα  θα κάνει τον χώρο σας να φαίνεται ευρύτερο,αισιόδοξο και μοντέρνο!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.