Εντολές Νυφικής Ομορφιάς

Posted on

Το να ανησυχείτε για το πώς φαίνεστε μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος του άγχους που μετατρέπει την ημέρα του γάμου σας σε μια θαμπή  μέρα χάους. Έχοντας αυτό κατά νου, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις σημαντικές συμβουλές για τη νυφική ομορφιά για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φαίνεστε καλύτερα χωρίς να ανησυχείτε, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε με σιγουριά και ευτυχία τη μεγάλη μέρα σας χωρίς να τονίζετε τα μικρά πράγματα.

1. Παρακολουθήστε την πλάτη σας
Εάν σκοπεύετε να βρίσκεστε κοντά στη θάλασσα πριν από την τελετή, φροντίστε να προσέχετε για επίμονες και ενοχλητικές μαύρες γραμμές απο το μπικινι. Σκεφτείτε προσεκτικά για το κόψιμο του φορέματος σας κάθε φορά που πηγαίνετε έξω ή κάνετε σολάριουμ και μη ξεχνάτε την ενυδάτωση.

2. Μην αφήσετε τα αξεσουαρ να σας ξεπεράσει
Τα αξεσουάρ μπορούν πραγματικά να ενώσουν το σύνολο του γάμου σας, αλλά τα ισχυρά κομμάτια μπορούν να συγκρουστούν με το φόρεμά σας και να παλέψουν για προσοχή. Αφήστε το φόρεμά σας και το χαμογελαστό πρόσωπό σας να πάρει το επίκεντρο της μεγάλης ημέρας σας, και αφήστε τη λάμψη και το γοητεία για άλλη περίσταση.

3.Δείξτε το καλύτερο πρόσωπό σας
Από όλες τις νυφικές συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να προσφέρουμε, αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική: αποφύγετε να μοιάζετε με ξένο ή να αισθάνεστε σαν κλόουν. Αντ ‘αυτού, προγραμματίστε μια δοκιμαστική εκτέλεση με τον καλλιτέχνη μακιγιερ σας πριν από την ημέρα του γάμου για να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ σας ταιριάζει στο στυλ σας και σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

4. Χρώμα με προσοχή
Εάν επιλέγετε να φοράτε κραγιόν την ημέρα του γάμου σας, βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να αφήσετε το κραγιόν πίσω μετά το μεγάλο φιλί. Επιλέξτε μια φόρμουλα που προσφέρει μεγάλη διάρκεια ενυδάτωση και όμορφο χρώμα για να αφήσετε το χαμόγελό σας να ξεχωρίζει χωρίς να λεκιάζει.

5. “Ντύστε” τα μάτια σας με προσοχή
Στη συνέχεια, στη λίστα των συμβουλών νυφικής ομορφιάς είναι ένα συχνά ξεχασμένο βήμα που μπορεί να οδηγήσει σε δραματικά αποτελέσματα όταν αγνοηθεί – πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μακιγιάζ των ματιών σας μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε από τις περιπέτειες που μπορεί να περάσουν τα μάτια σας τη μεγάλη μέρα. Δοκιμάστε να κάνετε το μακιγιάζ σας σε μια δοκιμαστική λειτουργία – φορέστε το γαμήλιο βλέμμα σας ενώ ασκείστε, παρακολουθείτε μια θλιβερή ταινία ή διαβάζετε ένα καλό βιβλίο για να δείτε αν θα αντέξει στην πίεση.

6. Φροντίδα για τα νύχια σας
Η προσθήκη αυτής της απλής προφύλαξης στη λίστα των συμβουλών νυφικής ομορφιάς μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ πέντε λεπτών άγχους και μιας ολόκληρης ημέρας απογοήτευσης: εάν θα έχετε μανικιούρ ή πεντικιούρ πριν από τη μεγάλη μέρα, έχετε στη διάθεσή σας προμήθειες για να ανακτήσετε τυχόν σπασμένο βερνίκι.

 Εντολές Νυφικής Ομορφιάς
Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές για τη νυφική ​​ομορφιά θα σας βοηθήσουν να είστε πιο όμορφες όταν περπατάτε τον διάδρομο της εκκλησίας για τη μεγάλη μέρα σας.

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.