Eπιλέξτε ενήλικη και θετική στάση σε εκείνους που η συμπεριφορά παραμένει να είναι παιδιού!!

Posted on

Όταν αντιμετωπίζετε κακούς ανθρώπους, είναι σημαντικό να παραμείνετε θετικοί. Είτε είναι ξένος, συνάδελφος, σύζυγος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο στη ζωή σας, το να γνωρίζετε τι να πείτε είναι σημαντικό.

Δεν θέλετε να είστε αγενής σε αντάλλαγμα, καθώς θα μπορούσε να επιδεινώσει την κατάσταση. Επιπλέον, θα μπορούσε να καταστρέψει ανεπανόρθωτα μια σχέση που είναι σημαντική για εσάς.

Είναι σημαντικό να μην αφήσετε τους ανθρώπους να είναι κακοί για εσάς, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι. Μιλώντας και επιστρέφοντας με μια γρήγορη απάντηση, θα τους ενημερώσετε ότι η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή.

Εάν έχετε ένα άτομο στη ζωή σας που τείνει να είναι αγενές σε συγκεκριμένες ώρες, θυμηθείτε αυτές τις επιστροφές για χρήση την επόμενη φορά. Αυτές οι επιστροφές θα μπορούσαν να σταματήσουν τη συμπεριφορά τους επί τόπου, και θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να γίνουν επίσης καλύτεροι στο μέλλον.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Οι δυσάρεστοι άνθρωποι μερικές φορές δεν συνειδητοποιούν ότι είναι αγενείς. Όταν τους αφορά φυσικά, μπορεί να είναι χρήσιμο να το επισημάνετε. Τότε, πιθανότατα θα σκεφτούν πώς μιλούν σε εσάς ή τι λένε.Με αυτόν τον τρόπο, ξέρουν πώς σε κάνουν να νιώθεις. Επιπλέον, θα γνωρίζουν ότι προσπαθείτε να είστε ακόμα καλοί και να αλληλεπιδράτε θετικά μαζί τους.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΈΧΕΙς ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ.
Αν το πείτε αυτό, θα αρχίσουν να σκέφτονται γιατί πιστεύετε ότι έχουν μια κακή μέρα. Θα συνειδητοποιήσουν ότι ο τρόπος που μιλούν σας δίνει μια κακή ατμόσφαιρα.Μερικές φορές ένα απλό σχόλιο σαν αυτό είναι η τέλεια επιστροφή. Το άτομο που το λέτε μπορεί να αρχίσει να μιλά πιο όμορφα όταν του επισημαίνεται.

Ένας άλλος τρόπος για να λειτουργήσει αυτή η επιστροφή είναι ότι θα μπορούσε να κάνει το άτομο να πιστέψει ότι το είπατε επειδή ανησυχείτε. Αυτό θα μπορούσε να μαλακώσει την προσωπικότητά του λίγο όταν επικοινωνούν μαζί σας.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ;
Μερικές φορές οι άνθρωποι υποβάλλουν αγενείς ερωτήσεις για να σας κάνουν να νιώσετε άβολα. Μπορεί να θέλουν να σας ντροπιάσουν μπροστά σε άλλους ή απλά θέλουν να βλάψουν τα συναισθήματά σας.

Όταν βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση, ρωτήστε το άτομο ποιο είναι το κίνητρό του. Γυρίζοντάς το και ρωτώντας τους αυτήν την ερώτηση, πιθανότατα θα καταλάβετε την άποψή.

ΜΙΑ ΣΥΖΉΤΗΣΗ
Μπορείτε να ξεχάσετε ότι συνέβη  ή μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το εξετάσετε αργότερα.

Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότεροι αγενείς άνθρωποι λένε πράγματα που δεν είναι αλήθεια και έχουν στόχο να σας πληγώσουν. Εάν επιλέξετε να σκεφτείτε τι είπαν,μην απαντήσετε,γιατί αυτό τους βολεύει για να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες.

Εάν διαπιστώσετε ότι υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτό που ειπώθηκε, μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπήρχε καμία αλήθεια, απλώς προχωρήστε και ξεχάστε την.

Στη συνέχεια, την επόμενη φορά που θα το εμφανίσει ξανά, μπορείτε να απαντήσετε με ειλικρίνεια.

Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό για ένα παιδικό χαλί!! https://myfeeling.gr/ohmyhug-mas-taxideyei-ston-kosmo-ton-paidion/

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ!
Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος τερματισμού της συνομιλίας. Καθώς τελειώνετε τη συνομιλία ή απομακρύνεστε από αυτές, μια θετική δήλωση είναι ο τρόπος να ολοκληρώσετε!

Δεν μπορούν να σας θυμώσουν που τους λέτε να έχουν μια ωραία μέρα. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να απομακρυνθείτε ως καλύτερο άτομο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εάν κάποιος κάνει ένα αγενές σχόλιο για εσάς, απλώς ευχαριστήστε τον. Αν και δεν εκτιμάτε την αγένεια τους, θα τους ενημερώσει ότι τους ακούσατε. Όταν δεν αντιδράτε με τον αρνητικό τρόπο που πιθανότατα περίμεναν, θα απογοητευτούν.

Kλείνοντας αυτό το θέμα,ως κατακλείδα θα σας επισημάνω το εξής αναγνώστριες του myfeeling…
Θα βιώσετε αναπόφευκτα τους ανθρώπους στη ζωή σας. Πρέπει, ωστόσο, να παραμείνετε θετικοί και να τους αντιμετωπίζετε ευγενικά.

Αυτές οι επιστροφές για την αντιμετώπιση αρνητικών ατόμων μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε ψυχικά υγής και ίσως ο αποδέκτης αυτής της ενήλικης στάσης να μπορέσει να αλλάξει ή να περιορίσει σημαντικά αυτή τη συμπεριφορά προς εσάς.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.