Εσωτερικά φυτά και διακόσμηση σπιτιού!

Posted on

Σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις του Pinterest, το πράσινο είναι παντού – οι αναζητήσεις για διακόσμηση πρασίνου είναι πάνω από 100% από πέρυσι. Ενώ οι συνθέσεις λουλουδιών είναι πάντα υπέροχες, η προσθήκη πραγματικού ή πλαστικού πρασίνου είναι ένας φρέσκος και εκπληκτικός τρόπος για να φέρετε το εξωτερικό μέσα, ανεξάρτητα από την εποχή. Από τον νόστιμο ευκάλυπτο έως τον κισσό, υπάρχουν αμέτρητα αμπέλια, φύλλα και θάμνοι για να διαλέξετε και ακόμη περισσότεροι τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας μαζί τους. Δείτε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους για να γεμίσετε το σπίτι σας με πράσινο σε κάθε δωμάτιο.

Διακόσμηση στο τζάκι!

Εάν δεν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει ευκάλυπτο παντού στο σπίτι σας, πρόκειται να ξεκινήσετε. Το δέντρο ευκαλύπτου έχει ένα πολύ ξεχωριστό και καθαρό άρωμα, οπότε πρέπει πάντα να επιλέγετε να χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​από ψεύτικο. Η διασπορά φρέσκων κλαδιών ευκαλύπτου στον μανδύα σας, όπως έκανε η Michelle Janeen, είναι ένας υπέροχος τρόπος για να προσθέσετε μια όμορφη έκρηξη πρασινάδας στο χώρο σας. Κρατήστε το υπόλοιπο της όψης ουδέτερο για να αφήσετε πραγματικά το φυτό να ξεχωρίζει.

Μπαμπού και φυτό!

Γεμίστε ένα ολόκληρο καλάθι με πράσινο!

Στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας

Δοκιμάστε το πράσινο στο υπνοδωμάτιο με γιρλάντα κισσού.

Διάφανα μπουκάλια

. Τα φύλλα δενδρολίβανου, φτέρης ή μανόλιας είναι όλες εξαιρετικές επιλογές για αυτήν την εμφάνιση – απλώς προσθέστε νερό και καθαρά γυάλινα μπουκάλια κρασιού!.

Στεφάνια με φύλλα!

Φύτο σε τύπου δικό του ως ράφι!

Διακόσμηση του κηροπήγιου!

 

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.