Ένα εξοχικό σπίτι από ένα παραμύθι δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας!

Posted on

Η Γαλλίδα καλλιτέχνης Nathalie Lété έχει απασχοληθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας… μετατρέποντας το εξοχικό της σπίτι σε μια χώρα των θαυμάτων. Κάθε βήμα στο εσωτερικό δείχνει ονειρεμένα λουλούδια με καραμέλες που ανθίζουν στις πόρτες, τους τοίχους, τις σκάλες και τα έπιπλα – σαν να ήταν ένα εξοχικό σπίτι από ένα παραμύθι.

Εκτός από τους θαυμάσιους τοιχογραφικούς πίνακες της, η Γάλλος καλλιτέχνης έχει επίσης αναβαθμίσει έπιπλα με νέα βοτανική ζωή. «Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα ήταν η ιδέα να δημιουργήσεις τον δικό σου κόσμο, ένα είδος φωλιάς, γεμάτο με τη δική σου τέχνη», συνεχίζει ο Lété. «Από τοιχογραφίες μέχρι χαλιά, από υφάσματα μέχρι λαμπτήρες και καθημερινά πιάτα. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε ένα απλό μέρος και έπιπλα που βρίσκονται στο δρόμο σε κάτι ξεχωριστό και προσωπικό. ” Σύμφωνα με τις εικόνες που η καλλιτέχνης δημοσίευσε στο Instagram της, κανένα μέρος του σπιτιού της δεν παραβλέπεται.  Η Lété ζωγράφισε ακόμη και ένα σκονισμένο ροζ κεφαλάρι, συνοδευόμενο από καρδιές και τραγούδια, για να πλαισιώσει το κρεβάτι της.

Δείτε περισσότερες εικόνες της όμορφης εξοχικής κατοικίας του Lété και επισκεφθείτε το Instagram https://www.instagram.com/nathalie_lete/ για να ενημερωθείτε για τα τελευταία έργα ζωγραφικής της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.