Η φροντίδα των ποδιών με το ραντεβού του πεντιούρ είναι απαραίτητη!!

Posted on

Όταν προγραμματίζετε ραντεβού που είναι ευεργετικά για την υγεία σας, ένα πεντικιούρ συνήθως δεν περιλαμβάνεται στη λίστα. Το σκέφτεστε ως ένα σέρβις σπα που σας περιμένει. Αλλά ένα πεντικιούρ είναι πολύ περισσότερο. Έχεις μόνο ένα πόδι στη ζωή σου, σωστά; Τότε πρέπει να τους δώσετε την κατάλληλη φροντίδα και ναι, αυτό σημαίνει ραντεβού.

 

Όμως τα τελευταία χρόνια δίνω ιδιαίτερη σημασία μετά το τέλος του ραντεβού να συνεχίσω να τα φροντίζω συστηματικά με προιόντα αξιόλογα που ξέρω οτι θα φροντίσουν τα πόδια όλη την ημέρα.Δεν ξεχνώ πως το μασάζ στα πόδια μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία.Μας επιτρέπει να τα νιώθουμε ξεκούραστα άρα και αυτόματα η διάθεση μας ανανεώνεται.

Κάθε νύχτα λίγο πριν κοιμηθώ,δίνω λίγα λεπτά απόλυτα χαλαρωτικά στον ευατό μου.Μια λεκάνη με κρύο νερό και για λίγα λεπτά μέσα σε αυτή τα πόδια μου,δίνω χρόνο να ξεπρηστούν και να ανακουφιστούν.Στη συνέχεια απαραίτητο προιόν είναι η κρύα παραφίνη

Γιατί την επιλέγω και την χρησιμοποιώ πάντα;Τρέφει, ενυδατώνει και εξομαλύνει το δέρμα, το γεμίζει με βιταμίνες, θεραπεύουν τις μικροσκοπικές ρωγμές, εξαλείφει το ξεφλούδισμα.Είναι εντυπωσικά αποτελεσματική και με έχει εκπλήξει ευχάριστα με την προσιτή τιμή της.

Επίσης ένα πολύ αγαπημένο προιόν που έχω στη διάθεση μου είναι ένα πολυεργαλείο το ονομάζω και θα σας εξηγήσω για ποιο λόγο.

Αρχικά αναφέρομαι Dr Kraut Milano Κρύο Gel Ποδιών

 Την κρύα παραφινη τη προτιμώ για τα πέλματα ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω το μέρος της γάμπας,τη νιωθω καταπονεμένη και πιασμένη.Για αυτό και την χρησιμοποιώ σε αυτό το μέρος καθώς είναι ως αίσθηση δροσερή παράλληλα ανακουφίζει τα κουρασμένα και πρησμένα πόδια. Μεταξύ μας όταν τα πελματα μου είναι πρησμένα και αυτό προσωπικά σε μένα συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες όταν συνδυάζω φαγητά αλμυρα,κάνει κατακράτησει και έχω δει μεγάλη διαφορά!
Είναι ένα επαγγελματικό προιόν που μπορούμε και εμείς οι μη επαγγελματιές να το έχουμε.Και φυσικά πέρασα σε αυτή την έξυπνη αγορά!
Χάρη στην ειδική υφή του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ως τελευταίο προιόν μετά θερμαντική κρέμα κυτταρίτιδας αν χρησιμοποιείται.Είναι κάτι που κάνω πολύ συχνά μετά τη βόλτα με το ποδήλατο που έχω συνδυάσει με θερμαντική κρέμα 😉
Για μια πραγματική τονωτική και αναζωογονητική δράση αφήστε το για 30 λεπτά. Το προϊόν δεν ξεβγάζεται.
Να προσέχετε και να φροντίζεται τα άκρα σας όπως τα αξίζει γιατί η φροντίδα τους ισοδυναμεί με υγεία,ανακούφιση και ενέργεια.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.