Φτιάξε μόνη σου φυσικές μάσκες για τα μάτια σου!

Posted on

Εάν υπάρχει μια χρυσή συμβουλή που κάθε κορίτσι πρέπει να γνωρίζει, θα ήταν: «Να είσαι καλή με τα μάτια σου, ώστε να είναι όμορφα και ζωηρά στο μέλλον».

Η ενυδάτωση των κάτω ματιών σας με κρέμες ματιών ή κάτω από μάσκες ματιών είναι ένας σημαντικός τρόπος για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τις ρυτίδες όσο μπορείτε και να διατηρήσετε μια υγιή φωτεινή εμφάνιση.

Εκτός από την εφαρμογή κρέμας ματιών, η δημιουργία της δικής σας σπιτικής φυσικής μάσκας ματιών DIY είναι μια έξυπνη και πρακτική  ομορφιάς. Εδώ είναι εύκολες φυσικές σπιτικές μάσκες ματιών που θα κρατήσουν τα μάτια σας υπέροχα.

1. Μάσκα τριαντάφυλλου αγγουριού

Το αγγούρι έχει άφθονο νερό που χρειάζεται το δέρμα σας και το ροδόνερο είναι καταπραϋντικό και έχει καταπληκτική μυρωδιά.

– Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού αγγούρι με 1 κουταλάκι του γλυκού νερού.

– Εφαρμόστε σε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια σας για 10 λεπτά – Ξεπλύνετε απαλά.

2. Αμυγδαλέλαιο & μέλι

Αυτή η μάσκα θα ενυδατώσει την περιοχή κάτω από τα μάτια σας και θα λειτουργήσει και σε μαύρους κύκλους. Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την εβδομάδα για γρήγορα αποτελέσματα.

– Ανακατέψτε 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδάλου και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. –

Απλώστε και αφήστε για όσο θέλετε, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό της βρύσης.

3.Μάσκα πατάτας

Οι μάσκες πατάτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαύρους κύκλους. Είναι πολύ ευεργετικό και εύκολο. – Ανακατέψτε μια μικρή ποσότητα πατάτας σε μια πάστα και απλώστε την κάτω από τα μάτια σας. – Αφήστε για 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε απαλά.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.