Ιδέες για να φτιάξετε έξυπνα ράφια στο σπίτι σας!

Posted on

Αυτά τα DIY ράφια φαίνεται να «επιπλέουν» στον τοίχο επειδή η βάση είναι κρυμμένη. Είναι λίγο πιο περίπλοκο στην κατασκευή από ένα παραδοσιακό ράφι τοίχου, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό για έναν αρχάριο οικοδόμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ράφια DIY οπουδήποτε στο σπίτι σας, από το μπάνιο έως το σαλόνι. Φτιάχνουν ένα εξαιρετικό σπίτι για διακοσμητικά αντικείμενα και βιβλία, αλλά είναι κατασκευασμένα για επίσης υπέροχα σε χρήση για γενική αποθήκευση.

Ευκολότερα DIY επιπλέοντα ράφια

Αυτό το έργο DIY πλωτών ραφιών χτίζει μερικά κλασικά ράφια που θα φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε ένα λευκό δρύινο χρώμα στα έτοιμα ράφια.

Εξάγωνο και τρίγωνο ράφια

Βάλτε μια συστροφή στα παραδοσιακά πλωτά ράφια με αυτά τα εξάγωνα και τρίγωνα ράφια. Είναι ένα μοναδικό σχήμα που προσθέτει πραγματικά ενδιαφέρον σε οποιονδήποτε χώρο στο σπίτι σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι εξαιρετικά φιλικά προς τον προϋπολογισμό και μπορείτε να τα φτιάξετε για λιγότερο από 10 ευρώ το καθένα.

 ράφια πλυντηρίου

Τα πλωτά ράφια είναι μια εξαιρετική λύση για έναν χώρο όπως ένα δωμάτιο πλυντηρίων. Η διαδικασία δημιουργίας αυτών είναι λίγο διαφορετική από άλλα μαθήματα, αλλά το βρήκα πολύ εύκολο να ακολουθηθεί. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα τις διαστάσεις που δίνονται εδώ για να ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σας χώρο.

Kύκλος….στεφάνι

Αυτό το ράφι στεφάνι είναι ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να πάρετε κάτι συνηθισμένο και να το κάνετε μοναδικό. Ως πλωτό ράφι με διαχωριστικά πάνω και κάτω από το πραγματικό ράφι.

Ράφι πετσετών με δέρμα

Αυτό το ράφι είναι ιδανικό για μπάνιο. Το μονό ξύλινο ράφι μπορεί να περιέχει διακοσμητικά αντικείμενα ή είδη. Ιδανικο για να κρατάτε τυλιγμένες πετσέτες. Αυτή μπορεί να είναι μόνο η λύση που ψάχνετε εάν δεν έχετε χώρο αποθήκευσης στο μπάνιο σας.

Εσωτερικά ράφια τοίχου

Εάν έχετε μια εσοχή ή έναν τοίχο, μπορείτε να πάρετε αυτήν την φαινομενικά άχρηστη περιοχή και να δημιουργήσετε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε βιβλία, να επιδείξετε τα πλεκτά σας ή για οτιδήποτε άλλο θέλετε να βάλετε σε ένα ράφι.

Στρογγυλά επιπλέοντα γωνιακά ράφια

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό γύρισμα σε ένα αιωρούμενο ράφι, αυτά είναι στρογγυλεμένα  ράφια που ταιριάζουν τέλεια σε μια γωνία. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να διακοσμήσετε ένα μέρος ενός δωματίου που συχνά παραβλέπεται.

 

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.