Κοτόπουλο με κολοκυθάκια!!

Posted on

L-O-V-E όταν χρησιμοποιώ  φρέσκα βότανα όταν μαγειρεύω. Και το θυμάρι είναι πάντα το αστέρι του πιάτου και ένα από τα αγαπημένα μου βότανα! Η μυρωδιά των φρέσκων βοτάνων που μαγειρεύονται σε μια σάλτσα βουτύρου σκόρδου είναι απίστευτη.

Το κοτόπουλο απόλυτα τρυφερό και ζουμερό και στη συνέχεια έχετε τα κολοκυθάκια.  Είναι  το τέλειο ζευγάρωμα με το κοτόπουλο και δημιουργεί ένα πλήρες γεύμα χαμηλών υδατανθράκων! Θα το λατρέψετε.

Τι χρειαζόμαστε;

  • Σκελίδες σκόρδο
  • Φρεσκοκομμένη ρίγανη
  • Φρέσκο ​​δεντρολίβανο
  • Φρέσκο ​​θυμάρι
  • Κοτόπουλο χωρίς κόκαλα(το στήθος είναια αυτό που προτιμώ)
  • Αλατοπίπερο
  • Κολοκυθάκια μεσαίου μεγέθους

Σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους σε μέτρια υψηλή φωτιά προσθέστε το βούτυρο μέχρι να λιώσει. Προσθέστε το σκόρδο, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο και το θυμάρι. Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε για 5 με εξι λεπτά τη κάθε πλευρά μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ . Αφαιρέστε το κοτόπουλο και αφήστε το στο πιάτο. Προσθέστε τα κολοκύθια στο τηγάνι και αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το κοτόπουλο /πίσω στο τηγάνι για περίπου ένα λεπτό και σερβίρετε.

Προσέξτε τα κολοκυθάκια να είναι μικρά σε μέγεθος και κομμένα στο ίδιο πάχος περίπου για να μαγειρευτούν σωστά!

Καλή σας όρεξη!!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.