Κουνουπίδι δεν είναι μόνο για σαλάτα!

Posted on

Μια γρήγορη,εύκολη συνταγή με βάση το κουνουπίδι είναι αυτή που θα σας δώσω αμέσως τώρα.
Αν είσαι vegan πιστεύω θα την εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο!
Αρχικά το κουνουπίδι για να ψηθεί ιδανικά χρειάζεται να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και όχι από το ψυγείο😉.
Προσπάθησε να τα κομμάτια που θα κόψεις να έχουν ομοιόμορφο σχημα ώστε να ψηθούν τέλεια ολα σου τα κομμάτια.


Θα χρειαστείς λαδόκολλα,αν θες περισσότερο καραμελωμενα θα χρησιμοποιήσετε το τηγάνι με λίγο βούτυρο..
λίγο αλάτι και κόκκινο πιπέρι ως μπαχαρικά.


Για 10` στο grill είναι έτοιμα και τραγανα για να περάσετε στην επόμενη φάση.
Μια κουταλιά ταχίνι θα λειτουργήσει ως μια σάλτσα για τα ψημένα κουνουπίδι και πρόσθετε λίγα φύλλα μέντας.
Πιστέψτε με αυτό το πιάτο θα γίνει απο τα αγαπημένα σας!!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.