Λογαριασμοί στο Instagram που εμπνέει όσο αφορά την αρχιτεκτονική.

Posted on

Το Instagram είναι μια από τις καλύτερες πηγές καθημερινής έμπνευσης και εκπληκτικού σχεδιασμού που θα σας κόψει την ανάσα. Εάν είστε λάτρεις της αρχιτεκτονικής, πιθανώς ήδη γνωρίζετε ότι μπορείτε να βρείτε ατελείωτα παραδείγματα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής στο Instagram και δεν μπορείτε παρά να ακολουθήσετε πάρα πολλούς λογαριασμούς.

Από τους βραβευμένους αρχιτέκτονες έως τους επιμελητές  που έχουμε δει ποτέ, εδώ είναι λογαριασμοί Instagram που πρέπει να ακολουθήσετε αν αγαπάτε την αρχιτεκτονική. Βρήκαμε κάτι για όλους, ανεξάρτητα από το είδος της αισθητικής που σας αρέσει.

@eyrcarchitects

Με έδρα το Culver City, CA, το Ehrlich Yanai Rhee Chaney Architects είναι μια βραβευμένη αρχιτεκτονική εταιρεία που ειδικεύεται στον αστικό και εμπορικό σχεδιασμό. Η ροή τους στο Instagram είναι γεμάτη από εκπληκτικά εσωτερικά και εξωτερικά που εστιάζουν σε καθαρές γραμμές και απλές αλλά αποτελεσματικές δομές. Αυτός είναι ένας υπέροχος λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε αν σας αρέσουν όλοι οι τύποι αρχιτεκτονικής, ειδικά με μοντέρνα επιρροή.

@pitsou_kedem_architect

Ο λογαριασμός Instagram που διαχειρίζεται ο Pitsou Kedem Architects είναι γεμάτος με εκπληκτικό σχεδιασμό που κυριολεκτικά κάνει την καρδιά μας να χτυπά. Αυτή η εταιρεία εδρεύει στο Τελ Αβίβ και εργάζεται τόσο σε κατοικίες όσο και σε εμπορικά ακίνητα.

@faulknerarchitects

Με έδρα την Καλιφόρνια, ο Faulkner Architects.Η εκπληκτική αρχιτεκτονική τους σχεδιάζεται συχνά λαμβάνοντας υπόψη ένα όμορφο σκηνικό, έτσι ώστε η δομή να συμπληρώνει τον χώρο γύρω από αυτό. Η σελίδα τους στο Instagram είναι ισότιμη αρχιτεκτονική και όμορφα μέρη, οπότε είναι υπέροχο να ακολουθήσετε αν αγαπάτε τη φύση όσο αγαπάτε το σχεδιασμό.

@reddymadedesign

Η Reddymade είναι μια εταιρεία αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού που ιδρύθηκε από την Suchi Reddy. Η σελίδα τους περιλαμβάνει τόσο εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, και τα πάντα, από αποκαταστάσεις ιστορικών κτιρίων έως μοντέρνους εμπορικούς εσωτερικούς χώρους και κατοικίες. Το έργο τους βασίζεται κυρίως στη Νέα Υόρκη και είναι συχνά ένα έργο τέχνης όσο είναι πρακτικό σχέδιο.

@makhno_design

Με έδρα την Ουκρανία, ο Sergey Makhno Architects επικεντρώνεται στην αρχιτεκτονική, τον εσωτερικό σχεδιασμό και το σχεδιασμό προϊόντων και η σελίδα τους είναι γεμάτη από υπέροχους μοναδικούς και προσαρμοσμένους χώρους που εμπνέουν. Όλοι οι χώροι τους είναι έργα τέχνης και αυτός ο λογαριασμός Instagram είναι εξαιρετικός για να ακολουθήσετε αν σας αρέσουν οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι όσο και η αρχιτεκτονική.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.