ΜakeOver

Posted on

To My Feeling ανοίγει τα φτερά του για το καινούργιο project που έχει ήδη κατακτήσει τον ενθουσιασμό των επιχειρήσεων που θέλουν να συμμετέχουν αλλά κυρίως τις γυναίκες που θα δηλώνουν συμμτοχή για μια ριζική αλλαγη στην εμφάνιση τους.Δώρο από τους χορηγούς του MakeOver by My Feeling.

Στόχος είναι να προσθέσουμε το λιθαράκι μας στην ανύψωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης.Να δώσουμε ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμφάνιση της που θα τη βοηθήσει να χαμογελασει περισσότερο,να ξανα θέσει νέους στόχους,να γίνει καλύτερη η ίδια για τον ευατό της,τον σύντροφο της,στα παιδιά της,στο εργασιακό της περιβάλλον.

Έμπειροι και διαφορετικοί τεχνίτες κάθε φορά  θα αναλαμβάνουν ο κάθε ένας στον τομέα του να κάνει τη καλύτερη δυνατή αλλαγή που της προσφέρει χαρά και θα λειτουργήσει θετικά ως προς την ψυχολογία της.

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του My Feeling,δηλωσε συμμετοχή στη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/myfeelingLovee

και μπορεί να είσαι και εσύ η τυχερή του makeover!!!

Kοινοποίησε το βίντεο και μοιράσου την ιδέα με τις φιλες σου στα social media.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν περίπου ένα μήνα όμως πιστεύω πως η κατάλληλη ώρα ήταν αυτο το υπέροχο τριημέρο χαλάρωσης!Καλή Παναγία σε όλους!

Πρώτοι χορηγοί,δυο επιχειρήσεις που στήριξαν το My Feeling έμπρακτα στο ξέκινημα του και θέλησαν να είναι οι πρώτοι συμμετέχοντες στο project.

1)Χορηγοί του 1oυ MakeOver είναι από το κομμωτήριο LE LISSOIR στη πόλη της Κοζάνης

2)Chic room e-shop ρούχων

Aν θες επαγγελματική συνεργασία με το My Feeling και θες να αναδείξεις την επιχείρησή σου,το eshop σου,τις υπηρεσίες σου στείλε email στο info@myfeeling.gr

Το επόμενο βίντεο ήδη μοντάρετε για δούμε μια ΡΙΖΙΚΉ αλλαγή!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.