Η Μελίνα Μακρή στο My Feeling!

Posted on

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να φιλοξενούμε ανθρώπους που σέβονται τον συνάνθρωπο του,τους χαρακτηρίζει η ευγένεια και η θετική αυρα.Το Μy Feeling φιλοξενεί την ταλαντούχα Μελίνα Μακρή!

Στιχουργός,συνθέτη,τραγουδίστρια και συμμετοχή σε θέατρο,μιούζικαλ…Τελικά τι σε αντιπροσωπεύει από όλα αυτά;

Όλα αυτά μαζι σε μια λέξη : καλλιτέχνης
Πάντα υπάρχει ανησυχία για κάτι καινούργιο και για πειραματισμούς.

Είσαι μια παρουσία που νιώθω την ενέργεια και την επιθυμία σου να ξεδιπλωθεις,να επικοινωνήσεις τη κουλτούρα σου.Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να παντρευεις ολα αυτά τα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα τι συναισθήματα αναβλύζουν που σε οδηγούν καθημερινά στην εξέλιξη;

Τίποτα δεν γίνεται συνειδητά και όλα έρχονται στο χρόνο που πρέπει…Η χαρά της δημιουργίας είναι αυτή που με οδηγεί στην εξέλιξη καθώς κ η έντονη αγαπη για αυτό που κάνω.

Διαβάζοντας το βιογραφικό σου,ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται πως ήσουν πάντα ένα”μουσικό παιδί”Θέλω να σταθώ στο ποιο ήταν το κίνητρο να ασχοληθείς με τη μουσική;Υπήρχε κίνητρο;αιτία;Ή οδηγήθηκες με ένα απόλυτα φυσικό τρόπο προς όλο αυτό τον καλλιτεχνικό χώρο;

Ήμουν τόσο μικρή που πραγματικα δεν θυμάμαι καν αν υπήρχε κίνητρο η αν έτσι γεννήθηκα….Ναι ήταν απόλυτα φυσικός ο τρόπος που οδηγηθηκα στη μουσική και η πορεία μου πάντα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Θεωρείς σημαντικό ένας καλλιτέχνης να μπορεί να ελίσσεται;Να είναι χαμαιλέοντας αλλά να διατηρεί ταυτόχρονα την ταυτότητα του;

Η εξέλιξη θεωρώ πως οφείλει να είναι προσωπική,σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο,ώστε να ακολουθήσει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη και να έχει βάθος και ουσία…Οπου υπαρχει διάθεση για αποδοχή και βελτιωση εαυτού εκει κρύβεται η εξέλιξη μας.. θεωρώ πως το να είσαι χαμαιλέοντας δεν βοηθάει έναν καλλιτέχνη δισκογραφικα,αντιθέτως αποπροσανατολίζει και σε καθυστερει να βρεις το δικό σου στίγμα και την ταυτότητα σου.

Για ακόμη μια φορά το ταλέντο σου έλαμψε στο Your Face Sounds Familiar 5” ως διαγωνιζόμενη,πριν λίγες ημέρες διάβασα πως θα σε ενδιαφερε η συμμετοχή σου στη Eurovision.Ο φακός είναι κάτι που σου ταιριάζει,ίσως στο μέλλον θα έλεγε Ναι σε μια συμμετοχή ως κριτής talent show;

Θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω στην Eurovision με ένα τραγουδι που θα έχει για μενα ιδιαίτερη σημασία.Δεν θα έλεγα όχι σε νέες εμπειρίες τηλεοπτικές μετα απο την τόσο θετική εμπειρία που είχα στο Your Face.

Υπάρχουν ανακοινώσιμα νέα για τα σχέδια σου προς τους επόμένους μήνες;

Τον Σεπτέμβρη κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι απο την Cobalt Music και απο τον Οκτώβρη θα εμφανίζομαι στο μιούζικαλ Το Κλουβί με τις Τρελές Θέατρο Broadway.

Καλή επιτυχία σε όσα έχεις σχεδιάσει Μελίνα,είμαι σίγουρη πως το ταλέντο σου για ακόμη μια φορά θα λάμψει και η δουλειά που έχεις κάνει για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις αυτές,θα σε ανταμείψει!Σε ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σου στο Μy Feeling!

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.