Δεν είναι μυστικό ότι ένας ορός βιταμίνης C- έχει γίνει ένα από τα πιο καυτά προϊόντα στο παιχνίδι περιποίησης της επιδερμίδας. Γιατί; Επειδή λειτουργούν πραγματικά.

Posted on

Δεν είναι μυστικό ότι ένας ορός βιταμίνης C- έχει γίνει ένα από τα πιο καυτά προϊόντα στο παιχνίδι περιποίησης της επιδερμίδας. Γιατί; Επειδή λειτουργούν πραγματικά.

Η βιταμίνη C είναι ένα ιερό συστατικό  που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος σας. Από την υφή έως τον τόνο του δέρματος, τη συνολική φωτεινότητα και ακόμη και τη συνολική υγεία του δέρματος, οι πιθανότητες είναι ότι η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει

Το #MyFeeling συμβουλεύτηκε  γνωστούς δερματολόγους της όμορφης Θεσσαλονίκης μας και καταλήγουμε σε ένα απόλυτο συμπέρασμα στο ερώτημα τι είναι η βιταμίνη C;

«Η βιταμίνη C είναι μια βιταμίνη που βρίσκεται σε μια ποικιλία τροφών και φυτικών πηγών, ιδίως εσπεριδοειδών. Είναι ένας απαραίτητος συμπαράγοντας (γνωστό και ως «βοηθητικό μόριο») για πολλές από τις φυσιολογικές δραστηριότητες του σώματος »-

«Συνήθως χρησιμοποιείται τοπικά ως αντιγηραντική θεραπεία επειδή έχει αντιοξειδωτικά, συνεισφέρει στη λεύκανση του δέρματος και  τα οφέλη της που προάγουν το κολλαγόνο.»

Γιατί λοιπόν νοιαζόμαστε για όλα αυτά τα πράγματα; Επειδή 1. τα αντιοξειδωτικά εμποδίζουν τις ελεύθερες ρίζες να βλάψουν τα κύτταρα του δέρματος μας, 2. η λάμψη του δέρματος δεν χρειάζεται εξήγηση, όλοι θέλουν μια λαμπερή επιδερμίδα και 3. το κολλαγόνο είναι αυτό που αποτρέπει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; «Ως αντιοξειδωτικό, η βιταμίνη C εξουδετερώνει τις βλάβες των ελεύθερων ριζών από το υπεριώδες φως και τη ρύπανση», «Η βιταμίνη C βοηθάει να ελαφρύνει τα σκοτεινά σημεία και ακόμη και τον τόνο του δέρματος, ενώ χρησιμεύει ως συμπαράγοντας στην παραγωγή υγιούς κολλαγόνου, οπότε βοηθά στην υποστήριξη της” ίδρυσης” του δέρματος.»

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.