Ο Νέστορ Γιαννάκης στο Μy Feeling!!

Posted on
Στη μαγική πόλη της Θεσσαλονίκης _στη καρδιά της φιλοξενεί ένα μοναδικό τεχνητή,επαγγελματία στον χώρο της ομορφιάς.Νεστορα Γιαννάκη σε καλωσορίζουμε στο myfeeling.gr
Επέτρεψε μου να ξεκινήσω με μια διαπίστωση μου τουλάχιστον όσον αφορά τον χώρο ομορφιάς.Για να είσαι επιτυχημένος χρειάζονται πολλά προσόντα.Όμως το στοιχείο εκείνο που κάνει τη διαφορά και θα σε αναδείξει είναι το να είσαι καλλιτέχνης.

Νιώθεις καλλιτέχνης;Τι είναι εκείνο που σε ωθεί στην εξέλιξη;
Αγαπάμε το χαμόγελο στις γυναίκες, αγαπάμε να τις κάνουμε ευτυχισμένες, αγαπάμε τη λάμψη στα μάτια τους όταν τις έχουμε ομορφύνει, αγαπάμε κάθε τούφα των μαλλιών της που μας αφήνει να δημιουργήσουμε. Φυσικά αισθάνομαι καλλιτέχνης, η δουλειά αυτή έχει χρώμα, έχει σχήμα, έχει λάμψη. Στην εξέλιξη με ωθεί η έλλειψη της τελειότητας. Μην το λάβετε υπεροπτικά, εννοώ την συνεχή προσωπική βελτίωση. Άλλωστε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και στην τέχνη τα πράγματα είναι εντελώς υποκειμενικά άρα και πιο δύσκολα. Σημασία έχει η προσωπική έκφραση να συμπίπτει με την ευτυχισμένη πελλάτισα.
  Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ ανθρώπους της ομορφιάς,μόδας,διακόσμησης και Ή ερώτηση που πάντα τους κάνω είναι η εξής:Τι συναισθήματα αναβλύζουν την στιγμή που εσύ καλείσαι να περιποιηθεις τη πελάτισσα σου;

Η στιγμή είναι ιερή όπως και η σχέση που έχει κάθε γυναίκα με την εμφάνισή της. Κάθε φορά είναι για μένα μια ευκαιρία να την κάνω ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα. Αλλά και να καταφέρω να της εμφυσήσω τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει με τα μαλλιά της ώστε να είναι πάντα το αποτέλεσμα επιθυμητό. Δεν υπάρχουν bad hair days. Υπάρχει μόνο αρνητική διάθεση και μέτριο styling. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες και εμείς είμαστε στον κλάδο που μπορεί να το αναδείξει αυτό.

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την υλοποίηση των αναγκών περί ομορφιάς ωστόσο σίγουρα θα υπάρχουν κάποια tips και θεραπείες που προτείνετε να κάνουν οι γυναίκες ώστε να διατηρήσουν λαμπερά μαλλιά μέχρι την επόμενη επίσκεψη τους στο κομμωτήριο;
Η οικονομική κρίση αυτή έχει επηρεάσει τα πάντα, όχι μόνο τον κλάδο μας. Δεν υπάρχει φυσικά ‘’συμβουλή’’ για τα μαλλιά που να σχετίζεται με την οικονομική κρίση. Η συμβουλή είναι ίδια με κάθε περίπτωση. Μην ταλαιπωρείτε πολύ τα μαλλιά σας με τεχνικές ιδιαίτερα εάν δεν γνωρίζετε πως να το κάνετε μόνη σας. Το υπερβολικό πιστολάκι και στυλιζάρισμα για να μιμηθούμε το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου θαμπώνει και κουράζει τα μαλλιά. Αν πρέπει να χρησιμοποιείτε οπωσδήποτε κάποιο προϊόν styling πάρτε μόνο ένα αλλά πολύ καλό. Δεν χρειάζεται πάντα ολόκληρη η ακριβή σειρά προϊόντων. Ρωτήστε τον κομμωτή σας που σας αγαπάει και θα σας πει ποιο πρέπει να πάρετε και ποιο μπορείτε για λίγο να αποχωριστείτε.
Θεωρείς πως Μια γυναίκα χρειάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο μήκος Ή στο χρώμα των μαλλιών σε περίπτωση που έχει βρει”το ιδανικό”και παραμένει σε αυτό;Αν Ναι,οχι,γιατί;

Όχι απαραίτητα. Εάν κάτι σου πάει και σε χαρακτηρίζει γιατί να το αλλάξεις? Συνήθως προτείνουμε αλλαγές σε γυναίκες που αυτό με το οποίο νιώθουν ασφαλείς δεν είναι και αυτό που πραγματικά τους πηγαίνει. Αυτό θέλει να έχεις πρώτα δημιουργήσει μία φιλική σχέση μαζί της, να σε εμπιστευθεί και σταδιακά να της εξηγήσεις τι πρέπει να κάνει. Πάντοτε το αποτέλεσμα την ικανοποιεί. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που δεν τις αλλάζεις ποτέ διότι είναι ιδανικές. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Εκεί μπορούμε μόνο να επέμβουμε με μικροαλλαγές που να δίνουν την αίσθηση του φρεσκαρίσματος. Όχι σε δομικές αλλαγές.

Ποια χρώματα θα δούμε αυτή τη σεζόν να πρωταγωνιστούν;
Μέχρι το τέλος του έτους που μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τα ‘’ψυχρά’’ χρώματα να επικρατούν. Όχι όμως αυτά που δημιουργούν μια ‘’κρύα’’ ψεύτικη αίσθηση. Πιο πολύ θα έλεγα τα ρεαλιστικά ξανθά, τα πραγματικά καστανά, εάν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Γενικά η απουσία του ψεύτικου και επιτηδευμένου στο χρώμα. Θα δούμε πως αυτό θα εξελιχθεί και στην επόμενη χρονιά. Τα χρώματα να ξέρετε υπάρχουν τα πάντα όλα, δεν κυριαρχεί κανένα. Κυρίαρχο είναι το χρώμα που πηγαίνει ακριβώς σε κάθε γυναίκα.
Μια ευχή για το my feeling.
Εύχομαι να μην το εγκαταλείψεις, να συνεχίσεις να αγαπάς αυτό που κάνεις για να το εξελίξεις και να αποτελεί έναν τόπο συνάντησης αισθητικής, κουλτούρας και ιδεών για όλους.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.