Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε στον ανθοπώλη του γάμου σου!!

Posted on

Η επιλογή των φυσικών λουλουδιών για τη διακόσμηση του γάμου,είτε για την τελετή,είτε για το πάρτυ είναι μια εξαιρετική επιλογή,με πολλές προτάσεις και ευελιξία στον τρόπο μεταχείρησης τους ώστοσο είναι κάτι που κοστίζει αρκετά για αυτό και θέλεις την καλύτερη ποιότητα,διάρκεια και ιδέες.Οι ερωτήσεις αυτές στον ανθοπώλη θα σου λύσουν πολλές απορίες.

Θα συνεργαστείτε μαζί μου για να προσαρμόσετε ένα σχέδιο;

«Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο ανθοκόμος σας είναι πρόθυμος να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει τα γαμήλια λουλούδια των ονείρων σας. Οι καλύτεροι σχεδιαστές λουλουδιών θα είναι δημιουργικοί και χρήσιμοι όταν πρόκειται να σχεδιάσουν την τέλεια εμφάνιση! ”

Υπάρχει ένας ελάχιστος προϋπολογισμός με τον οποίο εργάζεστε;

“Εάν έχετε έναν πιο ελάχιστο κόστος σχεδιασμού ή επιλέγετε έναν γάμο με χαμηλό κόστος, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτοί για εργασία με μικρότερους προϋπολογισμούς.

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε για την τελική παραγγελία μου;

«Τα ανθοπωλεία δουλεύουν με φρέσκα άνθη, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι διαθέτουν όλο το προϊόν που χρειάζονται πριν από το γάμο σας. Είναι καλό να γνωρίζετε πότε είναι η ημερομηνία γάμου, ώστε να μπορείτε να την προσθέσετε στο ημερολόγιο προγραμματισμού σας! ”

Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;

“Μάθετε πόση κατάθεση πρέπει να καταθέσετε για να κρατήσετε την ημερομηνία σας και πότε θα γίνει η τελική πληρωμή τους” –
Απο που προμηθεύεστε τα λουλούδια σας;

“Είτε τα αγοράζουν από μια τοπική αγορά αγροτών είτε έχουν αποσταλεί από άλλα μέρη, θα θέλατε να μάθετε από πού προέρχονται τα λουλούδια σας για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη φρεσκάδα!”

 

Υπάρχει κάτι που στον σχεδιασμό για την διακόσμηση των λουλουδιών θα χρεωθώ επιπλέον;

«Ίσως κάποια ανθοπωλεία θα προσθέσουν τα τέλη παράδοσης στον τελικό λογαριασμό. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε ποια τέλη υπηρεσίας περιλαμβάνονται στην προσφορά και τι επιπλέον. ” –

 

Μπορείτε να βρειτε λουλούδια που δεν είναι εποχιακά;

Για τις νύφες που έπρεπε να αναβάλουν το γάμο τους – ειδικά λόγω του COVID-19 είναι μια σημαντική ερώτηση. Επίσης η απόκτηση λουλουδιών εκτός εποχής πρέπει να είναι εύκολη, αλλά να θυμάστε ότι μπορεί να είναι δαπανηρή!

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.