Οι πρωινές σου ώρες χρειάζεται να είναι σουπερ δυναμωτικές!

Posted on

Όταν αισθάνεστε σίγουροι, θα είστε πιο παρακινημένοι και θα οδηγηθείτε στις προσπάθειές σας. Το να είσαι σίγουρος οδηγεί στο να είσαι πιο ευτυχισμένος, πιο επιτυχημένος και να βρεις ικανοποίηση στη ζωή. Αν θέλετε να χτίσετε αυτοπεποίθηση που διαρκεί όλη μέρα, πολλές συνήθειες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο.

Αυτές οι συνήθειες είναι δύσκολο να γίνονται καθημερινά όμως μη τα παρατήσεις.Κάθε μέρα προσπάθησε για τα περισσότερα.Σε αυτή την προσπάθεια είμαι και εγώ!!

Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που αναπτύσσεται, όχι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο γεννιούνται οι άνθρωποι. Εάν δεν αισθάνεστε σίγουροι αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να εργαστείτε για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη κάθε πρωί. Η αλλαγή της πρωινής ρουτίνας σας και η εφαρμογή πραγμάτων που σας κάνουν να νιώθετε καλά για τον εαυτό σας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ο μόνος τρόπος για να χτίσεις εμπιστοσύνη είναι να δουλεύεις για αυτό κάθε μέρα. Πρόκειται για την ανάπτυξη μιας θετικής νοοτροπίας και την πραγματοποίηση πραγμάτων που σας κάνουν να αισθάνεστε φορτισμένοι, τροφοδοτημένοι και έτοιμοι.

ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ 
Η ανάπτυξη θετικών πρωινών συνηθειών είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σας βοηθήσει να χτίσετε αυτοπεποίθηση που διαρκεί όλη την ημέρα.

1. Ξύπνα πολύ πρωί!!
Αν σηκωθείτε από το κρεβάτι σχεδόν επιτόπου που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι σου, μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Πρώτον, είναι ένας θετικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας και κερδίζετε από την αρχή. Αυτή η μικρή νίκη σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να περάσετε την ημέρα.

Ένας άλλος λόγος που δεν πατάτε το κουμπί αναβολής είναι ότι σας βοηθά να γίνετε πιο εστιασμένοι. Όταν χτυπήσετε αναβολή, το σώμα σας μπερδεύεται, προκαλώντας να αισθάνεστε γκρινιάρης όταν σηκώνεστε. Το να σηκωθεί κανείς αμέσως θα κάνει το αντίθετο, και θα σας δώσει ένα ξεκάθαρο μυαλό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

2. Στρώσε το κρεββάτι σου!
Σαν να σηκωθείτε από το κρεβάτι μόλις σβήσει ο”συναγερμός σας”, κάνοντας το κρεβάτι σας δίνει μια ώθηση εμπιστοσύνης. Σας δίνει μια δεύτερη μικρή νίκη της ημέρας, η οποία θα κολλήσει μαζί σας όλη την ημέρα.  πράγματα.Και μη παραβλέψεις τα καλύμματα σου να είναι φρέσκα,με ωραία αίσθηση!!  https://www.laredoute.gr/spiti/krevatokamara/sentonia/sentonia_s-78696.aspx

3. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
Οι θετικές επιβεβαιώσεις αλλάζουν τη νοοτροπία σας, βοηθώντας σας να είστε καλύτεροι όλη την ημέρα. Καθώς επαναλαμβάνετε θετικές φράσεις στον εαυτό σας κάθε πρωί, ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας για να αφήσετε τις λέξεις να περάσουν.

Οι θετικές επιβεβαιώσεις βοηθούν στην απομάκρυνση κάθε εσωτερικής αρνητικότητας και σας δίνουν την αυτοπεποίθηση για επιτυχία. Όταν κάνετε αυτό το πρώτο πράγμα το πρωί, θα δημιουργήσει αυτοπεποίθηση από την αρχή της ημέρας σας.

Χρησιμοποιήστε επιβεβαιώσεις όπως, “Μπορώ να κάνω οτιδήποτε έρχεται σήμερα” και τα λόγια σας θα γίνουν πραγματικότητα. Καθώς ο εγκέφαλός σας επεξεργάζεται αυτά που λέτε δυνατά, τα παίρνει ως αλήθεια και το κάνει να συμβεί.

4. ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Κάθε πρωί, φανταστείτε τα πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε εκείνη την ημέρα. Καθώς απεικονίζετε τις ενέργειες, φανταστείτε τον εαυτό σας να χτυπάει τη λίστα υποχρεώσεων και να επιλύετε όλα τα προβλήματα. Συνεχίστε να βλέπετε έως ότου τα καταφέρετε όλα όσα πρέπει να κάνετε.

Σκεφτείτε τον τρόπο που θα νιώσετε όταν τελειώσετε και οι εργασίες. Καθώς βλέπετε τον εαυτό σας να τα κάνετε, φανταστείτε επίσης τα συναισθήματά σας όταν κάτι έχει επιτευχθεί. Φανταστείτε ότι αισθάνεστε σίγουροι και χαρούμενοι, και τότε θα παρατηρήσετε ότι αρχίζετε να αισθάνεστε έτσι και στην πραγματική ζωή.

5. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
Ένα ακατάστατο σπίτι σπίτι μπορεί να χτυπήσει την εμπιστοσύνη σας και να σας αφήσει να αισθάνεστε διάσπαρτοι. Όταν δεν ξέρετε πού βρίσκονται τα πράγματα ή όταν η προσοχή σας στρέφεται στο χάος, δεν θα αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Κάθε πρωί, κάνετε μια γρήγορη ρουτίνα καθαρισμού πριν φύγετε ή ξεκινήσετε τη δουλειά. Όταν ο χώρος σας φαίνεται καλός και καθαρός, θα αισθανθείτε επίσης καλά.

6.Περιποίηση του ευατού σου
Αν θέλετε να είστε σίγουροι, τότε πρέπει να είστε σίγουροι. Παρουσιάστε τον εαυτό σας με αυτοπεποίθηση από τον τρόπο που ντύνεστε μέχρι τον τρόπο που κρατάτε τα μαλλιά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και κάντε μια προσπάθεια κάθε μέρα, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι θα δείτε κανέναν.

https://bit.ly/3gBiVAk

Ντυθείτε ωραία ακόμα κι αν δεν απαιτείται. Εάν εργάζεστε από το σπίτι, θα πρέπει να ντυθείτε καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από άνετα ρούχα. Γνωρίζοντας ότι φαίνεστε καλά θα ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι όλη την ημέρα.

Αυτό που φοράτε δεν είναι το μόνο σημαντικό πράγμα. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας φαίνονται καλά, μυρίζετε καλά και αν αισθάνεστε καλύτερα στο μακιγιάζ. Εάν αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας, θα είστε πιο σίγουροι.

7. ΑΣΚΗΣΗ
Η άσκηση το πρωί θα σας κάνει να νιώσετε καλά όλη την ημέρα. Θα σας δώσει μια έκρηξη ενέργειας που διαρκεί όλη μέρα και θα σας αφήσει να αισθάνεστε σίγουροι. Όταν είστε ενεργοποιημένοι, είναι πιο εύκολο να αισθάνεστε καλά για τον εαυτό σας.

Μπορεί να μην αισθάνεστε ok να είναι το πρώτο πράγμα το πρωί, αλλά αξίζει τον κόπο. Μόλις γίνει κανονικό μέρος της πρωινής ρουτίνας σας, δεν θα το φοβάστε πια. Μπορεί ακόμη και να αρχίσετε να το ανυπομονείτε όταν δείτε την αίσθηση του επιτεύγματος που σας δίνει.

8. ΦΑΤΕ ΠΡΩΙΝΟ
Με άδειο στομάχι και χωρίς καύσιμο για το σώμα σας, δεν θα είστε σίγουροι. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά το μυαλό και το σώμα σας, πρέπει να έχετε τη σωστή διατροφή. Μην παραλείψετε το πρώτο σας γεύμα της ημέρας, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι δεν πεινάτε ή δεν έχετε χρόνο.

Πολλές εύκολες και γρήγορες επιλογές πρωινού είναι γεμάτες με διατροφή. Μπορείτε να επιλέξετε από υγιεινά πράγματα όπως πλιγούρι βρώμης, γιαούρτι με φρούτα ή αυγά. Εάν προτιμάτε, θα μπορούσατε να κάνετε τον εαυτό σας ένα υγιές smoothie γεμάτο πρωτεΐνες και άλλες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

9. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Το να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική το πρωί θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας κάνοντας σας να αισθάνεστε ισχυροί. Επιλέξτε αναζωογονητική ή εμπνευσμένη μουσική που σας κάνει να νιώθετε καλά. Θα σας βοηθήσει με μια αυτοπεποίθηση και θετική νοοτροπία που διαρκεί όλη την ημέρα.

Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής ειδικά για την πρωινή σας ρουτίνα. Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας σε ένα από τα αγαπημένα σας τραγούδια, το οποίο θα σας δώσει περισσότερα κίνητρα για να ξυπνήσετε το πρωί. Εάν ανησυχείτε για να ξυπνήσετε άλλους, χρησιμοποιήστε ακουστικά για να ακούσετε τη μουσική σας καθώς ετοιμάζεστε για την ημέρα.

Ξέρω πως θα πέσετε απο τα σύννεφα!Όμως είμαι φαν,μου αρέσει πολύ,με κάνει να αισθάνομαι ανάλαφρυ,όταν ακούω αυτό το πρόγραμμα αυτόματα ένα χαμόγελο και πολύ χορό.Τι λέτε;;;; https://www.youtube.com/watch?v=RYNT-5uNz0M

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.