Oli Handmade Soaps στο My Feeling

Posted on

Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφθεί το Μόναχο της Γερμανίας.Μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της αγοράς,μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον ενα μαγαζάκι στο οποίο οι ιδιοκτήτες ήταν δημιουργοί χειροποίητων-φυσικών σαπουνιών.Χρώματα,σχέδια,υπέροχες μυρωδιές.Τα τελευταια χρόνια αναδύονται και στη χώρα μας τέτοιοι δημιουργικοί άνθρωποι και ασχολούνται ξανά με σαπούνια.Σήμερα θα γνωρίσουμε καλύτερα την Από τον/ην Oli Handmade Soaps  και μπορείτε να τσεκάρετε εδώ τα προιόντα της https://bit.ly/3glPzSG

Πως και πότε ξεκινήσατε να φτιάχνετε τα δικά σας σαπούνια;

Καταρχάς να σε ευχαριστήσουμε για την πρόσκληση στο myfeeling. Η διαδρομή μας ξεκίνησε το 2017 όπου δημιουργήσαμε το πρώτο σαπούνι ελαιόλαδου με τη μέθοδο της ψυχρής μεθόδου. Το ερέθισμα ήταν να δημιουργηθεί κάτι αγνό από τους οικογενειακούς ελαιώνες στο Πήλιο για προσωπική χρήση αλλά εκεί ακριβώς ήταν που κολλήσαμε το “μικρόβιο” της σαπωνοποιίας  και πάρθηκε η απόφαση να πάει ένα βήμα παραπέρα.

 Πιστεύω πως το ελαιόλαδο είναι ένα σουπερ ευεργετικό φυσικό αγαθό, ποια τα οφέλη του ως βασικό συστατικό των σαπουνιών σας στην επιδερμίδα;

Θα συμφωνήσουμε με τον χαρακτηρισμό του σουπερ ευεργετικού αγαθού καθώς το ελαιόλαδο είναι το κλειδί για μία λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα το οποίο τη θρέφει με φυσικό τρόπο κάνοντάς την απαλή. Επίσης έχει αντιγηραντικές, υποαλλεργικές, αντιφλεγμονώδες ιδιότητες, πλούσιο σε βιταμίνες και τέλος καθαρίζει σε βάθος αφήνοντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση.

Βλέποντας την υπέροχη υφή τους και τα χρώματα αναρωτιέμαι αν το κάθε ένα έχει και διαφορετική μυρωδιά.

Κάθε μας σαπούνι είναι διαφορετικό γιατί όλα είναι χειροποίητα και φυσικά οπότε και το κάθε ένα έχει και διαφορετικό άρωμα, να επισημάνουμε ότι η αρωματισμοί γίνονται μόνο με αιθέρια έλαια και οι χρωματισμοί με φυσικά συστατικά όπως άργιλοι, μπαχαρικά και γενικά ότι μας προσφέρει η φύση, όπως επίσης δεν υπάρχει καμία παρουσία χημικών και συντηρητικών, μιλάμε για ένα 100% φυσικό προϊόν.

Επιλέγουμε το σαπούνι ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας;

Ο τύπος της επιδερμίδας μας είναι μοναδικός και είναι αυτός που καθορίζει την επιλογή του προσωπικού μας σαπουνιού, γι’αυτό και η σειρά μας με αργίλους είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει κάθε τύπο επιδερμίδας. Για παράδειγμα σε μία μικτή επιδερμίδα θα επιλέγαμε σαπουνάκια με λευκό ή ροζ άργιλο, σε μία λιπαρή και με τάση ακμής πράσινο άργιλο ή εάν είναι απλά λιπαρή κόκκινο άργιλο και τέλος μία ευαίσθητη επιδερμίδα ένα σαπουνάκι ελαιόλαδου.

Θέλω να μου διευκρινίσετε κάτι, ως hastag στο προφίλ του Instagram εντοπίζω τη λέξη #vegan. Μιλήστε μου για αυτή καθώς πολλοί είμαστε εμείς που μας ενδιαφέρουν τέτοιες λεπτομέρειες.

Τα χαρακτηρίζουμε ως vegan καθώς δε περιέχουν λίπη ή άλλα προϊόντα που προέρχονται από ζώα όπως επίσης είναι cruelty free, δηλαδή δε δοκιμάζονται σε ζώα. Από τα πρώτα βήματα δημιουργίας της Oli η οικολογική συνείδηση είχε πρωταρχικό ρόλο. Ως ένα φυσικό προϊόν δε μολύνει το περιβάλλον όπως και οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε είναι από ανακυκλώσιμα υλικά.

Mια τυχερή αναγνώτρια μας,μπορεί να κερδίσει αυτό το υπέροχο δώρο απο oli handmade ακολουθώντας όλα τα βήματα στο link που ακολολουθεί….https://www.facebook.com/myfeelingLovee/photos/a.2430750713803624/2655525237992836/

1 Σχολια

  1. Katerina Nikolaou says:

    Συγχαρητήρια για τη σελίδα σας!!!💗💗💗💗

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.