Πάντα θα υπάρχουν κακές στιγμές,εμπόδια,η ερώτηση πάντα θα είναι:Tι επιλέγεις εσύ να κάνεις με αυτά;

Posted on

Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη, μπορεί να είναι γεμάτη αγώνες. Κάθε μέρα έχουμε δύο επιλογές να ξυπνήσουμε και να αποφασίσουμε πώς θέλουμε να αισθανθούμε.

Μπορούμε να είμαστε προσεκτικοί και να αισθανόμαστε ευγνώμονες για αυτό που έχουμε. Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε να ανησυχούμε για την ημέρα ή να θρηνήσουμε για τα προβλήματα του χθες.

Συμβαίνουν κακές μέρες. Συμβαίνουν κακές εβδομάδες. Έτσι, είναι εύκολο να πούμε ότι οι προκλήσεις μας στη ζωή έχουν περιορίσει την ελευθερία επιλογής και την ικανότητά μας να αισθανόμαστε καλά..

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δύναμη πάνω στα συναισθήματά μας. Τρέχουμε την παράσταση. Μπορούμε να ασκήσουμε αυτήν την ελευθερία αμέσως επιλέγοντας να αισθανθούμε το καλό που υπάρχει, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο πολύ που θα θέλαμε αυτήν τη στιγμή. Μπορούμε να αφήσουμε την προσδοκία και να νιώσουμε ειρηνικά με το πού βρισκόμαστε τώρα.

Ακριβώς όπως το «Tale of Two Wolves», από έναν παλιό Cherokee Brave που δίδασκε στον εγγονό του για τη ζωή.

Μια ιστορία δύο λύκων
«Ένας αγώνας συνεχίζεται μέσα μου», είπε στο αγόρι.

«Η μάχη είναι μεταξύ δύο λύκων.

Το ένα είναι αρνητικό. Είναι θυμός, ψέματα, φθόνος, ζήλια, θλίψη, λύπη, απληστία, αλαζονεία, αυτο-οίκτο, ενοχή, δυσαρέσκεια,κατωτερότητα, ψευδή υπερηφάνεια και εγώ.

Το άλλο είναι θετικό. Είναι χαρά, ειρήνη, αγάπη, ελπίδα, ευτυχία, ηρεμία, ταπεινότητα, καλοσύνη, καλοσύνη, ενσυναίσθηση, γενναιοδωρία, αλήθεια, συμπόνια και πίστη. ”

Ο εγγονός όμως το έκανε για ένα λεπτό και στη συνέχεια ρώτησε τον παππού του:

Ποιος λύκος κερδίζει; ” Ο παλιός Τσερόκι απλώς απάντησε: «Αυτό που ταΐζεις, γιο. Επιλέξτε με σύνεση. ”

Αυτή είναι μια μάχη που θα πραγματοποιείτε για πάντα, ωστόσο, μπορούμε να επιλέξουμε πόσους λύκους έχουμε στην καλή πλευρά. Οι καθημερινές μας συνήθειες κάνουν όλη τη διαφορά.

Όταν αποφασίζουμε να ξυπνήσουμε και να επιλέξουμε την ευγνωμοσύνη μέσω της προσευχής με τον Θεό ή μια λίστα ευγνωμοσύνης, επιτρέπουμε περισσότερους από τους «καλούς λύκους» να μας προστατεύσουν.

Όταν τρέφουμε το σώμα μας με νερό και πυκνά τρόφιμα, επιτρέπουμε περισσότερους από τους «καλούς λύκους» να μας προστατεύουν.

Όταν βοηθάμε ένα άλλο άτομο, από την καλοσύνη της καρδιάς μας, και όχι για προσωπικό κέρδος, συνεχίζουμε να προσθέτουμε λύκους στην καλή πλευρά.

Όταν αποφασίζουμε να ενθαρρύνουμε τους άλλους, αντί για κριτικό, προσθέτουμε περισσότερους πολεμιστές λύκων στο πλευρό μας.

Η ζωή ΔΕΝ πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας ή μάχη. Η ζωή μπορεί να γεμίζει με καλοσύνη, κάθε μέρα.

Διάβασε εδώ :Oι πράξεις καλοσύνης είναι στην πραγματικότητα καλές για τη δική σας υγεία και ευεξία.

https://bit.ly/2E19skD

Είναι αλήθεια, όταν συνειδητοποιούμε και εντοπίζουμε αρνητικά μοτίβα στη ζωή μας, μπορούμε να βελτιώσουμε πλήρως τις προοπτικές και την κατάστασή μας.

Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν είδαμε την κακή τύχη. Δεν είμαστε κακοί άνθρωποι. Θετική και αρνητική ενέργεια υπάρχουν στην καθημερινή μας ζωή και μπορούμε να αποφασίσουμε πώς θα μας επηρεάσει.

Μπορούμε να επιλέξουμε να αναζητήσουμε λύσεις και να δούμε τις προκλήσεις μας ως μαθησιακή εμπειρία για να επιφέρει αλλαγή και θετική ενέργεια.

Δεν χρειάζεται να αφήσουμε την αρνητική ενέργεια να μας αποστραγγίσει. Οι μάχες στο μυαλό μας θα έρθουν, αλλά δεν χρειάζεται να μας κάνουν θύμα. Οι αρνητικές καταστάσεις θα συμβούν, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε την καλοσύνη που είναι ακόμα γύρω και διαθέσιμη σε εμάς.

Η ουσία: Η ενέργεια είναι μεταδοτική και όταν έχετε επίγνωση των δικών σας δονήσεων, δίνετε στους άλλους άδεια να κάνουν το ίδιο. Αφήστε τη θετική σας ενέργεια να λάμψει στον κόσμο. Το φως σου είναι δώρο. Μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο.

Λοιπόν, ΤΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙς;

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.