Πείτε αυτά στον εαυτο σας γιατί το αξίζετε!

Posted on

1. ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ
Είναι σημαντικό να πιστεύετε ότι είστε όμορφες!!!. Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, τότε και άλλοι μπορούν να σας αγαπήσουν γρήγορα. Πρέπει να κοιτάζετε στον καθρέφτη κάθε μέρα και να λέτε στον εαυτό σας ότι είστε ελκυστικές και ότι είστε μοναδικές!!

2. ΝΑ ΑΓΑΠΏ
Αξίζετε να αγαπάτε. Να είστε ευγνώμονες που έχετε οικογένεια και φίλους που σας αγαπούν και φροντίζουν. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν κανέναν.Αν μπορείτε καθημερινά γράψτε σε ένα ημερολόγιο πόσο τυχερός άνθρωπος είστε και καταγράψτε όλα εκείνα που σας κάνουν χαρούμενη!

3. Η ΓΝΏΜΗ
Είτε πρόκειται για εργασία ή για την προσωπική σας ζωή, οι απόψεις σας έχουν σημασία. Λέγοντας στον εαυτό σας ότι οι ιδέες σας έχουν αξία, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τον εαυτό σας να σηκωθεί και να μιλήσει στην εργασία ή σε άλλες πτυχές της ζωής σας. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας για τα πράγματα είναι σημαντικά και οι γύρω σας είναι έτοιμοι να ακούσουν.

4. ΕΧΩ ΑΞΙΑ
Ποια είναι η αξία σου; Μία από τις θετικές επιβεβαιώσεις σε αυτή τη ζωή είναι να πείτε ότι έχετε αξία και αυτοεκτίμηση. Όταν βλέπεις τον εαυτό σου ως πολύτιμο κομμάτι της κοινωνίας, κρατάς το κεφάλι σου λίγο ψηλότερο. Η κατάθλιψη και οι ανησυχίες της ζωής μπορεί να προσπαθήσουν να σας κρατήσουν κάτω, αλλά θυμάστε πόσο τεράστια είναι η αξία σας.

5. Ο ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΔΕΝ “ΥΠΟΓΡΆΦΕΙ” ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ
Όλοι έχουμε κάνει κακές επιλογές στο παρελθόν. Ευτυχώς, δεν ζείτε πια εκεί. Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί, η ιστορία σας δεν θα υπαγορεύσει ποτέ το μέλλον σας. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε,να σχειδιάσουμε και να επανασχεδιάσουμε αν χρειαστεί και το τελευταίο είναι σπουδαία ικανότητα!

6. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ
Η ζωή δεν είναι πάντα για εμάς και τις ανάγκες μας. Είναι η βάση όμως να μας φροντίζουμε ώστε να φροντίσουμε κάποιον λιγότερο τυχερό. Είτε παρηγορεί κάποιον που βίωσε τη διάλυση ή είναι άπορος.Σίγουρα αυτή η στάση στον συνάνθρωπο θα σας φέρει καλό κάρμα.

7. ΕΣΤΙΆΖΩ ΣΤΗ ΘΕΤΙΚΉ ΜΈΡΑ
Στη ζωή, θα υπάρχει ηλιοφάνεια και βροχή. Δεν μπορείτε να περιμένετε να είστε ευτυχισμένοι κάθε μέρα. Βεβαιωθείτε ότι είστε ευγνώμονες τόσο για τις καλές στιγμές όσο και για τις κακές, καθώς οι κακές στιγμές σας βοηθούν να μάθετε μαθήματα ζωής. Πείτε στον εαυτό σας ότι είναι εντάξει να έχετε μια κακή μέρα περιστασιακά.

8. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!
Για τι πράγμα είσαι ευγνώμων για σήμερα; Αντί να μετράτε όλα τα λάθος πράγματα στη ζωή σας, γιατί να μην μετράτε όλες τις ευλογίες σας; Εάν έχετε ένα όμορφο κρεβάτι για να κοιμηθείτε, ένα ωραίο αυτοκίνητο για οδήγηση και μια δουλειά που σας πληρώνει καλά, τότε είστε ευλογημένοι. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές επιβεβαιώσεις για να μετρήσετε τις ευλογίες σας και όχι τις απογοητεύσεις σας.

9. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΊΝΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΌ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑΝ
Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να συγκρίνεις την εμφάνιση ή τα επιτεύγματά σου με άλλους. Είστε ένα μοναδικό ον που σχηματίστηκε προσεκτικά στη μήτρα της μητέρας σας. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος εσύ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πει στον εαυτό σας πόσο ξεχωριστή είσαι είστε και μην συγκρίνετε τη ζωή σας με τους άλλους. Σταματήστε να προσπαθείτε να παρακολουθείτε την τάδε και τον τάδε . Αντίθετα, κάντε τους άλλους να παρακολουθούν εσάς!

10. ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΏ
Η συγχώρεση είναι δύσκολο να γίνει. Ωστόσο, μία από τις θετικές επιβεβαιώσεις σας πρέπει να είναι ότι θα συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, και σε αντάλλαγμα, θα συγχωρεθείτε όταν έχετε αδικήματα. Είναι εντάξει να είσαι αναστατωμένη αλλά πρέπει να συγχωρείς.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.