Ποια είναι τα χρώματα τάσης για το εσωτερικό σας σύμφωνα με τις τάσεις 2020;

Posted on

Για αρκετά χρόνια έχουμε δει ότι η φύση είναι πηγή έμπνευσης για το εσωτερικό μας. Σκεφτείτε φυσικά υλικά, αλλά και πολλές αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ. Στη συνέχεια, προστέθηκαν όλο και περισσότεροι ζεστοί γήινοι τόνοι, όπως κίτρινη ώχρα, χαλκός και χρυσός. Και τώρα βλέπετε επίσης ένα μείγμα από κόκκινο, πορτοκαλί και φούξια. Εμπνευσμένο από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Kέρδισε εδώ ένα υπέροχο κομοδίνο

Έπιπλο Διά χειρός στο My Feeling!

Τον τελευταίο χρόνο όλο και περισσότερο  καφέ μπήκαν στο σπίτι και τώρα μπορείτε να δείτε ότι είναι πραγματικά ένα ζεστό φυσικό μείγμα διαφορετικών κόκκινων, πορτοκαλί / ροζ και καφέ αποχρώσεων.

Αλλά πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτά τα χρώματα τάσης στο σπίτι; Σε αυτό το άρθρο μοιράζομαι 3 συμβουλές στυλ για να εφαρμόσω τα χρώματα της τάσης στο εσωτερικό σας.

1. Χρώμα στον τοίχο
Για να αποκτήσετε αμέσως μεγάλο εφέ στο εσωτερικό σας, πρέπει να αντικατοπτρίσετε τα χρώματα της τάσης στον τοίχο. Νομίζω ότι το εσωτερικό αυτό των φωτογραφιών είναι ένα υπέροχο παράδειγμα, επειδή δείχνει ότι μπορείτε να δουλέψετε καλά με διαφορετικά χρώματα στον τοίχο και ότι παραμένει ένα ελκυστικό σύνολο.

Πώς το κάνεις αυτό; Πρώτα απ ‘όλα, τα χρώματα στον τοίχο δεν πρέπει να έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους. Εδώ έχουμε ένα  ανοιχτό ροζ, γκρι-πράσινο στον τοίχο. Είναι χρώματα που έχουν κάποια αντίθεση μεταξύ τους, αλλά είναι 3 χρώματα που ενισχύουν επίσης το ένα το άλλο. Το απαλό ροζ ως ήρεμη βάση, το γκριζοπράσινο ως ελκυστική προσθήκη και το terra ως πικάντικη προφορά. Και μην ξεχνάτε το μαύρο, που το κάνει πλήρες.

2. Τάση χρωμάτων στα αξεσουάρ σπιτιού
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι όχι μόνο συνδέετε αυτά τα χρώματα τάσης στον τοίχο, αλλά σίγουρα θα αντικατοπτρίζονται στα αξεσουάρ του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται μια ισορροπία στο χώρο και αισθάνεται σαν ένα ατμοσφαιρικό σύνολο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι το μαύρο αντανακλάται στη λάμπα, το ατσάλινο πλαίσιο του τραπεζιού, τα πόδια της πολυθρόνας και τη ζωγραφική στο άλλο δωμάτιο. Τα μοντέρνα χρώματα ροζ και γκριζοπράσινα αντανακλώνται στο χαλί, τα μαξιλάρια στον καναπέ και τα βάζα μπροστά από το τερακότα τοίχο.

3. Λουλούδια και τέχνη
Όταν κοιτάζω τα βασικά αξεσουάρ σπιτιού που πρέπει να περιλαμβάνονται σε κάθε σπίτι, αυτά είναι: μαξιλάρια, καρό, χαλί, τραπεζάκι, βάζα και κηροπήγια. Αλλά και τα λουλούδια και η τέχνη δεν πρέπει να λείπουν. Όπως τα φυτά, τα λουλούδια προσφέρουν κάποια ζωή στο δωμάτιο. Και η τέχνη είναι φυσικά πολύ προσωπική. Η όμορφη δουλειά στον τοίχο δημιουργεί μια ελκυστική εμφάνιση. Όσο περισσότερα αξεσουάρ σπιτιού ενισχύουν τα χρώματα της τάσης, τόσο περισσότερο ισορροπεί ο χώρος.

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.