Πως θα διακρίνουμε τον ψεύτικο φίλο που έχουμε στο δίκτυο μας;

Posted on

Όλοι μας έχουμε τους στενούς και αγαπημένους μας φίλους. Ωστόσο, πόσοι από εσάς έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν ψεύτικοι φίλοι μεταξύ τους; Φυσικά, δεν είναι υποχρεωτικό να είναι οποιοδήποτε από αυτά, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι. Λαμβάνοντας υπόψη τον κόσμο που ζούμε σήμερα, αποφασίσαμε να εξετάσουμε το θέμα των ψεύτικων φίλων και πώς να τους αναγνωρίσουμε. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στην έρευνά μας!

Σχολιάσε και εσύ στη δημοσείευση του Facebook της δημοσίευσης,αν έχεις ή είχες ψεύτικους φίλους…https://www.facebook.com/myfeelingLovee

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι ξεκινούν με μια ερώτηση – τι είναι ψεύτικος φίλος; Ωστόσο, όταν το σκέφτεστε για λίγο, γίνεται αρκετά προφανές ότι δεν υπάρχει κανένας ορισμός για μια ψεύτικη έννοια φίλου. Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο με αυτό, αφού είτε καλό είτε κακό όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Εάν πιστεύετε ότι ένας αληθινός φίλος μπορεί να μετρηθεί από τη στιγμή που γνωρίζετε ο ένας τον άλλον ή από τον χρόνο που περνάτε μαζί – αυτή είναι μια λανθασμένη προσέγγιση.

Πρέπει να κρίνετε από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει ή δεν είστε σίγουροι. Κατ ‘αρχάς, οι καλοί άνθρωποι είναι καλοί για όλους. δεν χρειάζονται κάποιον για να κερδίσουν τη φιλία τους.

Πρέπει να αναφερθεί ότι οι αληθινοί φίλοι είναι αυτοί που κολλάνε ακόμη και στις χειρότερες εκδοχές ή μέρες του,περιόδους. Υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις ζωής που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να χάσετε πολλά ή να τραυματιστείτε σε σημείο που μόλις μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Εκείνοι που περνούν αυτές τις καταστάσεις μαζί σας είναι οι φίλοι που πρέπει να εκτιμήσετε.

Δήλωσε συμμετοχή για ένα σετ χειροποίητων σαπουνιών στο παρακάτω λινκ https://www.facebook.com/myfeelingLovee/photos/a.2430750713803624/2655525237992836/

Τώρα, όταν καταλάβαμε τον γενικό τρόπο διάκρισης μεταξύ ψεύτικων και πραγματικών φίλων. Είναι καιρός να συζητήσουμε κάποια προφανή σημάδια ενός ψεύτικου φίλου.

Υπό όρους φιλία
Πολύ συχνά, δεν σκεφτόμαστε αρκετά για τις συνθήκες της φιλίας μας. Λοιπόν, το γεγονός είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα. Εάν η φιλία σας βασίζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες που δεν είναι αληθινή φιλία για την οποία μιλάμε εδώ, λάβετε υπόψη σας.

Διαφορετικοί τύποι συμπεριφοράς
Οι πλαστοί φίλοι είναι πιο πιθανό να ενεργούν διαφορετικά όταν βρίσκονται γύρω σας, καθώς και όταν είστε γύρω από άλλους ανθρώπους.

Μιλάει άσχημα για εσάς
Οι άνθρωποι που νοιάζονται ο ένας τον άλλον είναι φίλοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εάν οι λεγόμενοι φίλοι σας μιλούν άσχημα για εσάς πίσω από την πλάτη σας, θα πρέπει να επανεξετάσετε καλύτερα τη φιλία σας.

Διαφωνίες
Είναι φυσικό να φτάνουμε σε σημείο που οι απόψεις και οι απόψεις σας χωρίζονται. Ωστόσο, ένας αληθινός φίλος θα προσπαθήσει να αποδεχτεί την άποψή σας, ενώ ένας ψεύτικος φίλος θα σταματήσει απλώς να σας μιλά, μετά από μια μικρή διαφωνία.

Σκάσε
Οι ψεύτικοι φίλοι είναι πιο πιθανό να σας απομακρύνουν μόλις εμφανιστεί κάτι πιο ενδιαφέρον, ακόμα κι αν έχετε κάνει τα σχέδιά σας εκ των προτέρων. Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει θα πρέπει καλύτερα να ελέγξετε τη φιλία σας.

Δεν μπορείτε να πείτε “όχι”.
Οι συμβιβασμοί είναι συχνά το πιο ουσιαστικό μέρος κάθε είδους σχέσης και η φιλία σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα ο φίλος σας να συμβιβαστεί μαζί σας – τότε δεν είναι πραγματικός φίλος.

Επίτευξη στόχων
Όλοι μας έχουμε στόχους, και για να τους επιτύχουμε πολύ συχνά, χρειαζόμαστε φιλικές συμβουλές και υποστήριξη. Ωστόσο, οι ψεύτικοι φίλοι δεν ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν όταν το χρειάζεστε, καθώς η επίτευξη του στόχου σας θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

Δήλωσε συμμετοχή για ένα κομοδίνο στο λινκ που ακολουθεί https://www.facebook.com/myfeelingLovee/photos/a.2430750713803624/2651335318411828/

Σας φέρνουν κάτω
Κανένας καλός φίλος δεν θα σας προσβάλει με σκοπό να μην το αναφέρετε καθημερινά. μόνο ψεύτικοι φίλοι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Εκτός αυτού, οι ψεύτικοι φίλοι έχουν την τάση να σας φέρουν όλη την αρνητικότητα τους χωρίς να σας δώσουν τίποτα άλλο σε αντάλλαγμα.

Μην σε ακούω
Είναι αρκετά προφανές, αλλά οι άνθρωποι που σας φροντίζουν – σας ακούνε. Όσοι επικεντρώνονται σε οποιαδήποτε σχέση δεν είναι ειλικρινείς και σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν αληθινοί φίλοι.

Απορρίπτουν τις ανάγκες σας
Για όσους δεν είναι οι πραγματικοί σας φίλοι, όλες οι ανάγκες σας είναι δευτερεύουσες και ασήμαντες, καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι ανάγκες τους και κανένας άλλος.

Δεν είστε αποδεκτοί για το ποιοι είστε
Οι πραγματικοί φίλοι σας αποδέχονται για το ποιοι είστε και για το πώς μοιάζετε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Εκείνοι που εύκολα ενοχλούνται με οτιδήποτε μπορεί να κάνετε είναι συνήθως ψεύτικοι φίλοι και θα πρέπει καλύτερα να απομακρυνθείτε από αυτούς.

Τώρα, όταν ξέρετε ποιος είναι ψεύτικο άτομο, είναι καιρός να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά!

Είναι στο πλευρό σας
Όταν σκέφτεστε τον φίλο σας που είναι πραγματικός, σκεφτείτε όλες τις κακές στιγμές που έχετε περάσει. Εκείνοι που σας ακολουθούν ανεξάρτητα από τις καλές και τις κακές στιγμές είναι οι αληθινοί φίλοι σας.

Σου εύχονται ευτυχία
Όλα τα επιτεύγματά σας εκτιμώνται από εκείνους που σας φροντίζουν. Οι αληθινοί φίλοι δεν θα σας ζηλέψουν ούτε θα υποτιμήσουν την επιτυχία σας, λάβετε υπόψη αυτό.

Συγχωρούν και ξεχνούν
Οι αληθινοί φίλοι δεν τείνουν να έχουν μνησικακίες. Ακόμα και όταν υπάρχει κάποια παρανόηση ή διαφωνία μεταξύ σας, μπορείτε εύκολα να την λύσετε ζητώντας συγγνώμη και οι αληθινοί φίλοι είναι πρόθυμοι να το αποδεχτούν και να προχωρήσουν.

Σέβονται τη γνώμη σας
Οι απόψεις διαφέρουν και δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο γι ‘αυτό. Ωστόσο, ενώ οι ψεύτικοι φίλοι δεν θα δεχτούν ποτέ διαφορετική άποψη, οι πραγματικοί σέβονται τη γνώμη σας.

Ακούνε
Φυσικά, οι πραγματικοί φίλοι συμμετέχουν σε ουσιαστικές συνομιλίες και ακούνε όταν έχετε κάτι να πείτε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για αληθινούς φίλους.

Συνδέονται μαζί σας
Δεν πρέπει να υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι είστε ο μόνος που καταβάλλει προσπάθειες για να συνδεθεί. Μια τέτοια πρωτοβουλία έρχεται αμφίδρομα εάν είναι αληθινός φίλος για τον οποίο μιλάμε.

Είναι πιστοί
Οι φίλοι που τείνουν να κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας πρέπει να ξεφύγουν από τη ζωή σας μια για πάντα. Η αλήθεια είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι είναι πιστοί και αξιόπιστοι.

Δεν κρίνουν
Διαφορετικές καταστάσεις συμβαίνουν στη ζωή, ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι, ο αληθινός φίλος σας θα είναι στο πλευρό σας και δεν θα υπάρξει κρίση από αυτόν ή αυτήν.

Εχουν πλακα
Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει να επισημανθεί ότι οι αληθινοί φίλοι είναι αυτοί που αισθάνεστε καλοί.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ψεύτικων καλύτερων φίλων και πραγματικών ψεύτικων φίλων; Εξαρτάται από κάθε άτομο αφού όλοι μας ενεργούμε διαφορετικά όταν βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε εάν είναι πιθανό ένας ψεύτικος φίλος να γίνει πραγματικός – είναι. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο γι ‘αυτό. Οι άνθρωποι τείνουν να αλλάζουν υπό διάφορες συνθήκες, ακόμη και ένας εχθρός μπορεί να γίνει φίλος σας. Ωστόσο, εάν ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε ψεύτικους φίλους έως ότου εξελιχθούν σε πραγματικούς – θα πρέπει να απομακρυνθείτε καλύτερα από ανθρώπους σαν αυτους.

Εάν έχετε κουραστεί από ψεύτικους φίλους, είναι καιρός να μάθετε πώς να αλλάζετε πράγματα. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε πώς να κάνετε πραγματικούς φίλους.

Ορισμός
Αρχικά, πρέπει να το ορίσετε μόνοι σας τι σημαίνει ένας πραγματικός φίλος για εσάς. Πώς πρέπει να μοιάζει ένας τέτοιος φίλος, πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Μόλις τελειώσετε με αυτό – μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας.

Κανε ερωτησεις
Όταν συναντάτε ένα άτομο που μπορεί να μοιάζει με καλό φίλο , πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε λέει για άλλους ανθρώπους. Το γεγονός είναι ότι εάν ένα τέτοιο άτομο κουτσομπολεύει για άλλους ανθρώπους – αυτός ή αυτή θα κάνει το ίδιο όταν πρόκειται για εσάς.

Επισκεφτείτε διαφορετικά μέρη
Η διαμονή και το σπίτι και η αναμονή ενός καλύτερου φίλου να εμφανιστεί στο κατώφλι σας σίγουρα δεν είναι επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πάτε σε μέρη όπου νομίζετε ότι άνθρωποι σαν εσάς τείνουν να κάνουν παρέα.

Ξεκινήστε μια εκδρομή
Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε κάτι νέο για το άτομο είναι να κάνετε κάτι μαζί. Όταν μοιράζεστε μια ουσιαστική συνομιλία, μπορείτε να βρείτε πολλά βασικά πράγματα.

Ποτέ μην τα παρατάς
Λάβετε υπόψη ότι οι αληθινοί φίλοι έρχονται με το χρόνο. Γι ‘αυτό δεν πρέπει να προωθείτε τα πράγματα, αφήστε τα να εξελιχθούν φυσικά.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί ψεύτικοι φίλοι γύρω μας, που προσφέρουν τη φιλία τους σε άνισες συνθήκες. Είναι καλύτερο αν καταλάβετε πώς μοιάζουν αυτοί οι άνθρωποι, καθώς συμπεριφέρονται και απομακρυνθείτε από αυτούς!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.