«Πρέπει να υπάρχει περισσότερη θετικότητα εκεί έξω και οι άνθρωποι θα πρέπει να μας δώσουν την ευκαιρία και να μην είμαστε τόσο ανίδεοι»

Posted on

Ellie Goldstein

18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Down, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Gucci Beauty

Η Ellie Goldstein είναι ένα μοντέλο με αποστολή. Η 18χρονη είναι ένα πρόσωπο της καμπάνιας Unconventional Beauty της Gucci – καθιστώντας την το πρώτο μοντέλο με σύνδρομο Down που θέτει για τη μάρκα πολυτελείας.

«Αισθάνεται τόσο εκπληκτικό και υπέροχο να συμμετέχεις στην καμπάνια Gucci Beauty», δήλωσε ο Goldstein στην British Vogue.

Η καμπάνια Unconventional Beauty ήταν μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Gucci Beauty and Photo Vogue Festival στο Instagram. Η Goldstein ήταν ένα από τα πολλά μοντέλα που επιλέχθηκαν να εμφανιστούν σε μια ψηφιακή εκδοχή για τα Gucci Beauty και Vogue Italia, στην οποία μοντελοποίησε τη νέα μάσκαρα Gucci L’Obscur.

“Σχεδίασα τη μάσκαρα L’Obscur για ένα αυθεντικό άτομο που χρησιμοποιεί μακιγιάζ για να πει την ιστορία της ελευθερίας, με τον τρόπο του”, δήλωσε ο δημιουργικός διευθυντής της Gucci, Alessandro Michele.

Η εκστρατεία αποτυπώθηκε πό τον φωτογράφο με έδρα το Λονδίνο, David PD Hyde, ο οποίος μοιράστηκε στο Instagram ότι υπήρχε και εκπροσώπηση για αναπηρίες πίσω από τα παρασκήνια. «Η μισή ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το σουτ έχει κάποια μορφή σωματικής αναπηρίας», έγραψε ο Χάιντ, καταμετρημένος μεταξύ τους. «Αλλά αυτό δεν μας έχει σταματήσει να γίνουμε ποιοι είμαστε».

«Πρέπει να υπάρχει περισσότερη θετικότητα εκεί έξω και οι άνθρωποι θα πρέπει να μας δώσουν την ευκαιρία και να μην είμαστε τόσο ανίδεοι», δήλωσε ο Goldstein για την υπέρβαση των στερεοτύπων.

«Η εκπροσώπηση είναι πολύ σημαντική για μένα – επετρέψτε στον κόσμο να δει ότι ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει και να ενεργήσει με αναπηρία».

Είμαι πολύ χαρούμενη που μια τέτοιας παγκόσμιας φήμης brand οπου ευτυχώς ή δυστυχώς προκύπτει πως επηρεάζει άμεσα την γνώμη και τις επιλογές του κονού,επέλεξε να την αντιπροσωπεύεσει ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που οι περισσότεροι ομοιοι της λόγω του συνδρόμου,έχουν περιορισμένες ευκαιρίες,προσεγγίσεις,επιλογές.

Είναι η ώρα να προχωρήσουμε αληθινά μπροστά.Η διαφορετικότητα είναι εδώ,ήταν πάντα εδώ και οφείλουμε όχι να την αποδεχτούμε αλλα να την αναδείξουμε και να αποδείξουμε πως,,,ως ανθρωπότητα κάνουμε βήματα προς την ισότητα.Είμαι υπερ τέτοιων αλλαγών καθώς ως προσωπικότητα δεν με θίγει,δεν με προσβάλλει αντιθέτων με ωθεί προς καινούργια πορεία.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.