Σας καλοσωρίζουμε στη πιο αγαπησιάρικη,μαμαδίστικη κουζίνα μας!!

Posted on

Νέος κύκλος ανοίγει στο blog μας και αυτός δεν είναι άλλος από το αγαπημένο και δημιουργικό κομμάτι της ζωής μας, την ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ, ένα κομμάτι που αγαπάμε γιατί μας αρέσει να εντυπωσιαζουμε με τα πιάτα μας και τη γεύση τους, αλλά πολλές φορές μας προβληματίζει για το τι θα μαγειρεψουμε σήμερα?

Και εδώ ερχόμαστε εμείς και σας βγάζουμε από τη δύσκολη θέση. Αυτό το ποστ λοιπόν είναι αφιερωμένο σε ένα ιδιαίτερο άτομο, μια υπέροχη γυναίκα και σπουδαία καλλιτεχνιδα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μου Βαϊα Μαυροματη και νέο μέλος της ομάδας μας που θα σας εντυπωσιάσει με τις συνταγές της και τη δημιουργικότητα της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κοζάνη, από μικρή ηλικία ανακάλυψε την αγάπη της για τη μαγειρική. Σπούδασε σε γνωστή σχολή της Ελλάδας παρακαλουθησε σημαντικά σεμινάρια και δούλεψε με σπουδαίους σεφ ,καθώς επίσης συνεργαζόταν σε live εκπομπές σαν assistant Chef .

Τα τελευταία χρόνια έφυγε στο εξωτερικό καθώς ήθελε να εξέλιξει την πορεία της και να ανακαλύψει νέες γεύσεις από τις ρίζες τους. Σήμερα κατοικεί και εργάζεται στη Γερμανία έχει κάνει οικογένεια , αλλά δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε γιαυτό και θέλει να μοιραστεί μαζί μας τις συνταγές της και πολλά μυστικά που θα σας κάνουν να απογειώσετε τα πιάτα σας, εξελιγμένες ελληνικές συνταγές, μεσογειακές και ευρωπαϊκές.

Και για όσους θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα ή ακόμα να σας απαντήσει σε απορίες που θα προκύψουν, μπορείτε να την βρήτε στη σελίδα της στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100063237878603 Ή να δείτε τα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.https://youtube.com/channel/UCrUyUyN50TEQfJZZDWaB1kA Και τώρα που σας τράβηξα το ενδιαφέρον τι λέτε να δείτε και μια από τις αγαπημένες της συνταγές????

Αναμένεται για τα πολύ όμορφα που θα συμβούν στη στήλη αλλά και στη σελίδα!! https://www.facebook.com/myfeelingLovee

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.