Τα φορέματα με εκτύπωση θα είναι παρον και τον χειμώνα 2020!

Posted on

Εάν υπάρχει ένα κομμάτι που έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία μεταξύ των fashionistas αυτή τη σεζόν, είναι σίγουρα τα φορέματα. Το μοναδικό κομμάτι που από μόνο του εξέπληξε όλους με πρωταγωνιστές στο street style του χειμώνα, αφήνοντας στο παρασκήνιο ζεστά παντελόνια και μπλούζες. Αλλά σήμερα, είμαστε εδώ για να σας πούμε ποια μοτίβα φορεμάτων θα έχουν πάντα θέση στη ντουλάπα μας!

Η κλασική εκτύπωση πουά έχει ήδη εγγυηθεί  ως διαχρονική, δηλαδή, ποτέ δεν ξεφεύγει από το στυλ. Από την άλλη πλευρά, οι άγριες εκτυπώσεις κερδίζουν περισσότερο χώρο και περισσότερη ποικιλία από ό, τι νομίζετε. Αλλά τώρα σας έχω ετοιμάσει όλα αυτά που θα εχουν διάρκεια!

Πρέπει να σας πούμε ότι οι άλλες εκτυπώσεις σε φορέματα όπως τίγρη, ζέβρα συμμετέχουν επίσης στη λίστα επιθυμιών.

Το hippie και η πολύχρωμη εκτύπωση που κατέκτησε την πιο καυτή σεζόν συνεχίζεται σε πλήρη εξέλιξη και κερδίζει ακόμη περισσότερο χώρο στην ντουλάπα των fashionistas εδώ.

Ίσως έχετε παρατηρήσει ένα κύμα εκτυπώσεων με αστέρια, λουλούδια σωστά; Η μίνι εκτύπωση περιλαμβάνεται επίσης στη λίστα των εκτυπώσεων των επιτυχημένων φορεμάτων της σεζόν και μπορεί να είναι μια εξαιρετικά πρακτική λύση.

Floral μόνο την άνοιξη; Αυτό ήταν στο παρελθόν και σας λέμε γιατί! Η εκτύπωση λουλουδιών μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις πιο κρύες εποχές, αλλά αν η πρόθεσή σας είναι να ταιριάξετε τη χειμερινή διάθεση, επιλέξτε εκτυπώσεις με πιο σκούρο φόντο. Με αυτόν τον τρόπο, η χαρούμενη και ρομαντική εκτύπωση της μέσης σεζόν θα είναι πιο νηφάλια και ευκολότερη να ταιριάζει με μπότες και μπουφάν.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.