Τα μακιγιάζ που θα επιλέξουμε για το καλοκαίρι 2020!

Posted on

Οι ουρανοί άνοιξαν επιτέλους και ήρθε η ώρα για πολύχρωμες παλέτες σκιάς ματιών και φωτεινά κραγιόν! Αυτή η εποχή του χρόνου μπορεί να φέρει μια εντελώς νέα ενέργεια στη ρουτίνα του καλοκαιριού σας.

Αφήστε το “φυσικά” λαμπερό δέρμα σας να λάμψει στον ήλιο ή να φορέσετε μια τολμηρή φωτεινή σκιάς ματιών. Ανεξάρτητα από την εμφάνιση που θα επιλέξετε, αυτές οι ιδέες για το καλοκαιρινό μακιγιάζ θα σας εμπνεύσουν να ζήσετε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ καλοκαιρινή σας ζωή 2020!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε το ιδρώτα, ξεκινά με τη φροντίδα του δέρματος. Μείνετε μακριά από ενυδατικές ουσίες με βάση το λάδι το καλοκαίρι. Αντ ‘αυτού, μεταβείτε σε μια ενυδατική κρέμα που βασίζεται σε νερό.

Θερινά μακιγιάζ Glow
Φυσικό  αλλά το λαμπερό μακιγιάζ δεν είναι μόνο μια τάση, και επίσης εύκολο,φωτεινό και φρέσκο. Μια φυσική λάμψη θα γίνει απαραίτητη για όλο το καλοκαίρι και για όλες τις ώρες!!

Πολύχρωμο μακιγιάζ στα μάτια
Αν θέλετε να το ανεβάσετε αυτό το καλοκαίρι, αναζητήστε μια τολμηρή πολύχρωμη εμφάνιση σκιάς ματιών! Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να αναδείξετε αυτές τις φωτεινές παλέτες σκιάς ματιών, ρουζ και κραγιόν που κρύβουμε όλο το χειμώνα. Υπάρχουν φορέσιμα μακιγιάζ αλλά και τύποι που καλό θα ήταν να περιορίσουμε είτε για φωτογραφίες,είτε για τις διακοπές μας !!

Υπέροχες προτάσεις για το καλοκαίρι σου!!

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.