Η ταπετσαρία τοίχου έχει θέση στη κουζίνα μας!

Posted on

Οι λευκές κουζίνες θα είναι για διαχρονικές αλλά μπορείτε πραγματικά να κάνετε τους τοίχους της κουζίνας σας να “μιλήσουν” με την προσθήκη μιας όμορφης ταπετσαρίας. Προτιμάτε μια πιο σύγχρονη γκρι και λευκή παλέτα;  Από τα λεπτά ουδέτερα μοτίβα έως τα τολμηρά γραφικά florals- οι σημερινές επιλογές ταπετσαρίας προσφέρουν χρώματα και μοτίβα ακριβώς για κάθε στυλ κουζινών. Ακόμη καλύτερα? Επειδή η πλειονότητα των τοίχων της κουζίνας καλύπτεται με ντουλάπια, συσκευές και παράθυρα, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε μια μεγάλη ποσότητα ταπετσαρίας αρά και πιο χαμηλό κόστος.

Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν τοίχο με ταπετσαρία, μετατρέποντας μια γωνία σε κόσμημα,τοποθετώντας το πίσω μέρος των ντουλαπιών ή των ραφιών σας με ταπετσαρία. Υπάρχουν επίσης πολλές κομψές ταπετσαρίες peel-and-stick, καθιστώντας τη διακόσμηση κουζίνας DIY ακόμα πιο εύκολη και σχεδόν χωρίς δέσμευση. Για να ολοκληρώσετε τη νέα σας εμφάνιση, συνδυάστε την ταπετσαρία σας με ένα νέο χρώμα.

Οι προτάσεις που συγκεντρώσαμε και αν τις βρήκες ενδιαφέρον,μοιράσου το άρθρο στα δικά σου social media για να το δουν και οι φίλοι σου!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.