Τάσεις για το χτένισμα του γάμου σου!!

Posted on

To Myfeeling συγκέντρωσε εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα και τάσεις για το 2020!Είστε έτοιμες;Προσωπικά πάντα ακολουθώ τις κορυφαίες τάσεις για τα μαλλιά του γάμου 2020 καθώς αγαπάω πολύ το μακιγιάζ!

# 1: Το “Νέο” Γαλλικό Twist
Αυτό το στυλ είναι λιγότερο δομημένο από το τυπικό γαλλικό στρίψιμο και ενσωματώνει περισσότερη υφή, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί αυτή την κλασική αίσθηση. Συνήθως συνδυάζεται με πολύ όγκο και ευελιξία, αυτό το παλιό κλασικό έχει γίνει νέα τάση!

# 2: Αξεσουάρ στα μαλλιά
Είτε τα έχετε ψηλά, κάτω ή κάπου ενδιάμεσα, η προσθήκη αξεσουάρ είναι εξαιρετική επιλογή. Από τα στεφάνια των λουλουδιών έως τα φτερά μαλλιών.

# 3: Σινιόν
Αυτή η τάση των μαλλιών του γάμου είναι απλή και γλυκιά. Μπορεί να είναι τόσο εύκολο όσο ένα κουλουράκι με κόμπους ή λίγο πιο χαλαρό όπως ένα σινιόν. Αριστοκρατικό, ρομαντικό και απλότητα έρχονται στο μυαλό όταν οραματίζεστε αυτό το στυλ.

# 4: Natural υφή
Γιατί να κρύψετε όλες αυτές τις όμορφες μπούκλες όταν μπορείτε να τις κάνετε το αστέρι της παράστασης !; Περισσότερες νύφες επιλέγουν να τονίσουν την υφή με την οποία ήταν ευλογημένες, αντί να την αλλάξουν εντελώς.

# 5: Κύματα Glam
Παλιά Χόλιγουντ!Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τύποι κυμάτων που θα μπορούσατε να διαλέξετε, αλλά το βαθύ όχι πια; Μερικοί προτιμούν να βγαίνουν για πιο απαλό φινίρισμα, ενώ άλλοι αρέσουν στο δράμα των βαθιών δομημένων κυμάτων, όπως σας έχω δείξει παρακάτω.

 

# 6: Aνάλαφρο χτένισμα
Αυτή η εξαιρετικά εύκολη εμφάνιση είναι ιδανική για γάμους προορισμού στην παραλία ή για ρουστίκ γάμους. Αυτό το στιλ είναι πιο χαλαρό και σχεδόν βγαίνει σαν να μπορούσε να γίνει στο σπίτι σας, αλλά πιστέψτε με ότι θέλετε ακόμα έναν επαγγελματία.

#7.Πλεξούδες
Δεν πηγαίνουν πουθενά!!Είναι πάντα επίκαιρες!!!

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.