To Ελληνικό Brand MISS POLYPLEXI στο My Feeling!

Posted on

Mια ακόμη Ελληνική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και της δημιουργίας.Το Brand MISS POLYPLEXI στο My Feeling.Πλέξιμο,χρώματα και αισθητική.Υπέροχες δημιουργίες που βρίσκουμε στο eshop  αλλά και σε ένα προσεγμένο προφίλ του Instagram με 35,000 followers.

Η ενασχόληση σας με το πλέξιμο πως ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε μια μεγάλη αγάπη αλλά και ανταπόκριση του κοινού;

Άρχισα να πλέκω όταν ήμουν αρκετά μικρή σε ηλικία μιας και η μητέρα μου αγαπούσε πολύ το πλέξιμο και ήταν μια δημιουργική και πολύωρη απασχόληση για εκείνη. Μου έδειξε αρχικά πώς να πλέκω με το βελονάκι και στη συνέχεια και με τις βελόνες. Στην αρχή το έβλεπα ως «παιχνίδι» αφού μπορούσα να φτιάξω ρούχα και αξεσουάρ για τις κούκλες μου. Είχα δημιουργήσει μια μεγάλη «πλεχτή κολεξιόν» για όλες τις Barbie που είχα και όχι μόνο. Μεγαλώνοντας και λόγω του ότι μου άρεσε να πλέκω, αφού περνούσα τον χρόνο μου πολύ δημιουργικά, άρχισα να φτιάχνω αξεσουάρ για μένα, την αδερφή μου, τη μαμά μου, τις φίλες μου. Όταν πια ήμουν στο Λύκειο και έπειτα στο Πανεπιστήμιο, ο χρόνος ενασχόλησης μου μειώθηκε, λόγω αυξημένων μαθητικών υποχρεώσεων, παρόλα αυτά πότε δεν άφησα το πλέξιμο μέχρι που έγινε η επαγγελματική μου ενασχόληση μετά από χρόνια. Όντως εξελίχθηκε σε μια μεγάλη αγάπη και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ακόμα μεγαλύτερη – τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Αρέσουν πολύ οι MISS POLYPLEXI δημιουργίες αφού λαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά σχόλια που αναφέρουν πόσο πρωτότυπες, μοναδικές και καλοφτιαγμένες είναι.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που έχουν κάνει να ξεχωρίσουν οι δημιουργίες σας;

Αν και προανέφερα ορισμένα από αυτά, θεωρώ ότι οι MISS POLYPLEXI δημιουργίες ξεχωρίζουν λόγω του ότι είναι φτιαγμένες με πολλή μεγάλη δεξιοτεχνία και μεράκι.  Επιπλέον, έχουν πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και πριν τη δημιουργία κάθε συλλογής πραγματοποιείται μεγάλη έρευνα τόσο για τους χρωματικούς συνδυασμούς όσο και για τα σχέδια, patterns, σχήματα που θα επιλέξουμε να υλοποιήσουμε.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για custom made δημιουργίες που θα μας ζητήσει μια πελάτισσα κι επομένως θα είναι μοναδική για εκείνη. Ούτως ή άλλως αρκετά από τα σχέδια μας είναι μοναδικά, και ειδικά αυτά της Sustainable Συλλογής, αφού φτιάχνονται από υλικά που έχουν περισσέψει και είναι σε άριστη κατάσταση αντί να απορρίπτονται με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν το περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Δείτε τη συγκεκριμένη συλλογή εδώ:https://www.misspolyplexi.com/product-category/sustainable-collection/

Όταν ξεκινάτε κάποιο σχέδιο λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία;

Γενικά, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και η MISS POLYPLEXI πέραν του ότι είναι η καθημερινή επαγγελματική μου ενασχόληση, είναι παράλληλα και το «hobby» μου. Το κάθε σχέδιο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου συνόλου, μιας κολεξιόν, η οποία έχει μελετηθεί πολύ πριν παρουσιαστεί στο ευρύτερο κοινό. Δεν θα χαρακτήριζα τη δημιουργία ενός σχεδίου ως «ψυχοθεραπεία», αλλά όλη τη δημιουργία μιας κολεξιόν μια πολύ δημιουργική και παραγωγική διαδρομή που το αποτέλεσμα αξίζει τόσο τον κόπο, τρέξιμο και τις πολλές ώρες που έχω αφιερώσει.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; Τί μας ετοιμάζετε για τη νέα σεζόν που έρχεται;

Η κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020/2021 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί στο ευρύτερο κοινό. Αποτελείται από τσάντες που έχουν δημιουργηθεί από διαφορετικά νήματα – όσον αφορά τη σύνθεση τους – σε σύγκριση με όσα έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που έχουν επιλεγεί είναι εμπνευσμένοι από γήινες αποχρώσεις, χωρίς να λείπουν όμως από την χρωματική παλέτα ορισμένες πιο έντονες που είναι πολύ τάση για τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη Sustainable Συλλογή και ειδικά τις MISS POLYPLEXI Planet Bags που μπορεί κάποιος να βρει για την ώρα εδώ:

https://www.misspolyplexi.com/?s=planet&post_type=product. Τέλος, θα προστεθεί και νέα σειρά – έκπληξη στο e-shop, η οποία θα αποκαλυφθεί λίγο αργότερα χρονικά.

Μέχρι τότε, μπορούν να μείνουν όλοι συντονισμένοι στο www.misspolyplexi.com για τα πολύ ενδιαφέροντα και δημιουργικά νέα που έρχονται, καθώς και στο youtube κανάλι μας όπου ανεβαίνουν συνεχώς νέα βιντεάκια.

https://www.youtube.com/channel/UCh8hUuIXXlW7BMgyVw5zIYg?view_as=subscriber

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.