Το φενγκ σούι του σπιτιού σου!!

Posted on

Στον γρήγορο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να δημιουργήσουν περισσότερη προσοχή και ευεξία στη ζωή τους βελτιώνοντας το φενγκ σούι των σπιτιών τους. Έτσι, αν ψάχνετε για ένα νέο μέρος ή θέλετε απλώς να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατοικία σας, ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για την αναγνώριση ενός σπιτιού με καλό φενγκ σούι.Aν σου φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο!

Η εμφάνιση του σπιτιού κατά την προσέγγιση είναι πολύ σημαντική.

Πώς σας φαίνεται και αισθάνεστε το σπίτι ως συνολο ;Πρέπει να το αισθάνεσαι ασφαλές, φιλικό και φιλόξενο. Θα πρέπει να νιώσετε ότι είναι το σωστό μέρος για εσάς.
Πώς διατηρείται το εξωτερικό του σπιτιού; Στην ιδανική περίπτωση,θέλουμε να υπάρχει μια αυλή όπου να κυριαρχεί το πράσινο και τα λουλούδια.Διαφορετικά σε διαμέρισμα θέλουμε το χρώμα, η οροφή και άλλα μέρη του κτηρίου να είναι σε καλή κατάσταση.
Η γειτονιά
Η ενέργεια και η ευημερία της γειτονιάς και της κοινότητας επηρεάζει απολύτως το feng shui του σπιτιού σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περπατήσετε και να εξερευνήσετε τις περιοχές γύρω από το σπίτι.

Φαίνεται ότι οι γείτονες φροντίζουν και διατηρούν τα σπίτια τους σε καλή κατάσταση; Εάν οι γείτονές σας διατηρήσουν τα σπίτια τους σε αναστάτωση, μπορεί επίσης να επηρεάσει τη ενέργεια δύναμης ζωής του σπιτιού σας και επομένως την ευημερία σας.
Τα δέντρα (και η φύση)  έχουν καλή υγεία; Εάν το πράσινο είναι ανθυγιεινό, αυτό θα επηρεάσει την ευεξία των ανθρώπων της γειτονιάς και του σπιτιού.
Αποφύγετε τα σπίτια ή τις γειτονιές με ερειπωμένα κτίρια, άδειες διαμερίσματα και νεκροταφεία. Είναι πολύ γιν ενέργεια (χωρίς ζωή). Ένα σπίτι είναι ένας χώρος διαβίωσης, οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από σπίτια πολύ κοντά σε αυτούς τους τύπους χώρων. Αντ ‘αυτού, περιβάλλετε το σπίτι σας με ζωή και όχι με θάνατο.

Διασταυρώσεις
Η διασταύρωση Τ είναι όταν δύο δρόμοι συναντιούνται σε σχήμα «Τ». Στο feng shui, είναι πολύ δυσάρεστο το σπίτι σας να βρίσκεται στην κορυφή του “T”.

Βασικά, το σπίτι σας κάθεται σε έναν δρόμο με έναν άλλο δρόμο αδιέξοδο μέσα σας, ο οποίος σας στέλνει πολλή ενέργεια απευθείας σε εσάς. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε να ζείτε σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε μια διασταύρωση Τ.

Ησυχο υπνοδωμάτιο

Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού, τα περισσότερα πράγματα είναι εφαρμόσιμα. Αλλά η επιβλητική θέση είναι μία από τις πιο σημαντικές αρχές του φενγκ σούι. Όταν είστε στην αρχική θέση, αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερη ευκολία και χαλάρωση στη ζωή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε και να προσκαλέσετε πιο θετικό τσι στο σπίτι σας. Αυτό σχετίζεται περισσότερο με την τοποθέτηση των κρεβατιών, του γραφείου και της κουζίνας.

Για να είστε στην αρχική θέση, θέλετε να βλέπετε την πόρτα στο χώρο ενώ ξαπλώνετε στο κρεβάτι ή όταν είστε στο γραφείο σας. Ωστόσο, δεν θέλετε να είστε ευθυγραμμισμένοι απευθείας με την πόρτα. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι θα τοποθετούσατε το κρεβάτι, το γραφείο διαγώνια από την πόρτα. Από τα τρία, το κρεβάτι είναι το πιο σημαντικό. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να βρείτε ένα σπίτι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα κρεβάτια να μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην αρχική θέση. Αυτό σημαίνει ότι για τα υπνοδωμάτια, υπάρχει ένας συμπαγής τοίχος (χωρίς παράθυρα) που μπορείτε να τοποθετήσετε το κεφαλάρι του κρεβατιού απέναντι από το οποίο είναι διαγώνιος από την πόρτα στο δωμάτιο.

ήσυχο σαλόνι με πολλά φυτά
Τέλος, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν αμέσως εάν ένα σπίτι είναι κατάλληλο για αυτούς ή όχι. Ακόμα κι αν είμαστε σε ένα σπίτι με προκλητικό feng shui, μπορεί να είναι μια καλή μαθησιακή εμπειρία για εσάς. Συχνά προσελκύουμε σπίτια που μπορεί να διευκολύνουν το ζήτημα που προκύπτει επειδή είμαστε έτοιμοι να μεγαλώσουμε και να εργαστούμε μαζί του. Αφήστε τη σοφία να αναδύεται από την καρδιά σας και ακούστε.

Προσωπικά αγαπώ τα σπίτια που κυρίως το φυσικό φως διαχέεται παντού!!!Εσύ;

 

 

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.