Το μακιγιάζ στο σπίτι θέλει τρόπο!

Posted on

Τι μπορείτε να κάνετε πραγματικά; Στην πραγματικότητα πολλά. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε εύκολες συμβουλές και κόλπα μακιγιάζ που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Και να θυμάστε, η πρακτική θα σας  κάνει τέλεια.

Τα χείλη που φαίνονται ευθυγραμμισμένα και οριοθετημένα!
Ευθυγραμμίστε το δέρμα στο εξωτερικό της γραμμής των χειλιών σας με το κονσίλερ που χρησιμοποιείτε συνήθως στους μαύρους κύκλους σας. Συνδυάστε το. Τα χείλη σας θα ξεχωρίζουν και θα φαίνονται πιο καθορισμένα.

Τέλεια επένδυση χειλιών κάθε φορά
Το επόμενο βήμα για μια τέλεια δουλειά στα χείλη;Μια πιο φωτεινή απόχρωση του κραγιόν που επιλέξατε θα το χρησιμοποιείτε στην εσωτερική άκρη των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο θα φαίνονται πιο γεμάτα και ζουμερά!

Μετατρέψτε το αγαπημένο σας κραγιόν σε κραγιόν μακράς διαρκείας
Αφού εφαρμόσετε το αγαπημένο σας κραγιόν, τοποθετήστε  ένα λεπτό κομμάτι χαρτί πάνω στα χείλη σας. Στη συνέχεια, περάστε μια ημιδιαφανή πούδρα πάνω στον ιστό  με το πομ πον του. Τώρα το κραγιόν σας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Χείλη για φίλημα
Προσθέστε λάδι κανέλας ή μέντας στα χείλη σας πριν  την εφαρμογή του κραγιόν. Από την άλλη αφήστε τα να είναι φυσικά, και περάστε μόνο ένα διαφανές  gloss.

Αύριο η συνέχεια για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες!Αυτά είναι τα τρία στοιχεία που αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου πάντα θα είστε προσεγμένες μέσα στην απλότητα!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.