Vegan συνταγή με τορτίγια!

Posted on

 Ζεστό ρύζι με κόλιανδρο, λάχανο και πικάντικη σάλτσα μπαίνει και τυλίγεται σε μια γιγαντιαία τορτίγια!!Vegan και τέλειο σνακ;γεύμα;Πάμε για συνταγή!!

Μαγειρεύετε το ρύζι. Χρησιμοποιώ άσπρο ρύζι,σιγοβράζει στη κατσαρόλα με νερό  για μόλις 15 λεπτά. Κουρκουμά,αλάτι,πιπέρι είναι μπαχαρικά που είναι επιλογή τι θα βάλετε στο ρύζι και στο τέλος του μαγειρέματος μια γεναναία ποσότητα από κόλιανδρο και λίιιγο κρόκο κοζάνης.

Πάμε για τη πικάντικη σάλτσα

Συστατικά

– σπόρους κάνναβης ή κάσιους

νερό

Ντομάτες

 Πιπεριά

 Σκόρδο

ξύδι

καπνιστή πάπρικα

Κόκκινο λάχανο

Μαρούλι

 αλάτι

– σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύοντας όλα τα υλικά θέλουμε να πετύχουμε λεία και κρεμώδη υφή. Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου καπνιστές σάλτσες. Επίσης μπορείτε να τη χρησιμοπιήσετε στα spring roll.

-Τρίψτε το λάχανο,μαρούλι και ζεστάνετε τις τορτίγιες. Θα τις βρείτε σε όλα τα σουπερ μάρκετ αλλα και βιολογικά προιόντα.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.