Η βερμούδα στο προσκήνιο!

Posted on

Οι περισσότερες γυναίκες “αγωνίζονται” για την τάση των βερμούδων για το καλοκαίρι του 2020, αλλά αισθάνομαι κάποια αντίσταση. Είναι σίγουρα λογικό να είμαστε προσεκτικές για το μήκος της  βερμούδας που θα επιλέξουμε. Όμως πιστεύω  ότι αυτή η επιρροή απο τη δεκαετία του ’90 μπορεί ακόμα να είναι θηλυκή και σέξι με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό το στιλ των περισσότερων συνόλων ταιριάζει καλά με τη  περισσότερο για ένα σαββατοκύριακο παρά για τις ώρες σου στο γραφείο,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Πιστεύω ένα  λευκό λινό ή μπεζ,στη συνέχεια ένα καθημερινό τζιν με συνδυασμένα από sneakers μέχρι ένα ζευγάρι παπουτσιών πιο τολμηρά και σε χρώμα θα είναι κίνητρο ως δοκιμή και σίγουρα θα την φορέσετε πολύ πιο γρήγορα απο το αναμενόμενο.

 # 1: Ένας καλός τρόπος για να μπείτε σε αυτήν την τάση είναι να δοκιμάσετε πρώτα ένα μεσαίο μήκος. Ένα βασικό μπλουζάκι είναι ο τρόπος για εύκολη χρήση του.

2: Μου αρέσουν οι  ουδέτερους τόνοι και έτσι θα επέλεγα  αυτό το στυλ σήμερα. Αυτή είναι η κομψή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!

3: Ένα καλοκαιρινό κοντό κοστούμι δεν είναι μόνο επαγγελματικό κομψό αλλά και δροσερό για τα σαββατοκύριακα. Μου αρέσει το στυλ αυτού του κοστουμιού με ένα λευκό πουκάμισο  και  μέσα ένα λευκό μπλουζάκι ,αν θέλετε να κάνετε πιο “μόδα”.

4: Έπρεπε να συμπεριλάβω αυτήν την εμφάνιση. Μπορεί να είστε λίγο καχύποπτες σε αυτήν την τάση σε σχέση με τις υπόλοιπες  αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε πόσο χαριτωμένο είναι αυτό!

# 5: Και για εσάς που είστε τολμηρές και άφοβες επιλέξτε μια βερμούδα που  ξεπερνά το μήκος του γόνατος και ανεβαίνει προς τα πάνω!

#6: Μια λευκή βερμούδα είναι εξαιρετική ιδέα για μια όμορφη βραδιά.

7: Αυτό  είναι το αγαπημένο μου αν ψάχνετε κάτι καλό για καθημερινή χρήση!

Είστε πεπεισμένες; Ή όχι;Τουλάχιστον να φύγετε  μετά από αυτό το άρθρο με μια νέα εκτίμηση για όσες θέλουν να ασχοληθούν  με αυτήν την τάση. Πιστέψτε με, έχει ενδιαφέρον!

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.