Η βιβλιοθήκη σου χρειάζεται να έχει δυναμική παρουσία στο σπίτι σου!

Posted on

Τα σπίτια είναι διακοσμημένα με ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού και έτσι μετατρέπονται σε ένα μέρος που προκαλεί και βοηθά στη χαλάρωση. Τέτοιες ιδέες σάς βοηθούν στο σχεδιασμό ενός μοντέρνου εσωτερικού.

Μια μεγάλη περιοχή του σπιτιού σας υπόκειται σε εσωτερική διακόσμηση. Παραδείγματα περιλαμβάνουν μοκέτες, πλακάκια, έπιπλα, ταπετσαρία, φωτιστικά, πίνακες και άλλα. Οι ιδέες για το σχεδιασμό του εσωτερικού του σπιτιού σας είναι πάντα αντικείμενο αλλαγής και βελτίωσης. Εμφανίζονται σχεδόν κάθε μέρα στυλ σχεδίασης που είναι καινούργια. Μέσα από αυτά ένα άτομο εκφράζει το όραμά του για το εσωτερικό του σπιτιού και τις προσωπικές του προτιμήσεις με πολλούς τρόπους.Μη ξεχχνάτε πως τα βιβλία σας χρειάζεται να έχουν χώρο και έμνευση σε αυτό το σπίτι.Χρειάζεται να είναι παρόν με δυναμικό τρόπο,είναι εκείνα που σε συντροφεύουν σε πολλές στιγμές…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το να έχετε ένα σπίτι που είναι μεγάλο δεν είναι απαραίτητο για να έχετε καλά έπιπλα και φωτιστικά. Μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε να προσαρμόσετε έναν περιορισμένο χώρο ενσωματώνοντας τη βιβλιοθήκη σας σε έναν τοίχο εξοικονομώντας έτσι πολύ χώρο. Η δημιουργικότητα είναι απαραίτητη εάν επιθυμείτε ένα σύγχρονο σπίτι.

Έχετε μια βασική ιδέα πώς θα είναι το δωμάτιό  πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας. Τι πρέπει να επιτευχθεί; Οι μικρές λεπτομέρειες συχνά βασίζονται σε βασικά χαρακτηριστικά, οπότε ξεκινήστε πρώτα με αυτά. Τα σχήματα και οι γραμμές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Βρείτε ποιες ιδιότητες έχει ένα συγκεκριμένο δωμάτιο. Εξετάστε τον τρόπο με τον οποίο οι υφές βοηθούν στη δημιουργία οπτικών εφέ. Σκεφτείτε ότι ένα δωμάτιο που πρέπει να συγκεντρώσει όλη την οικογένεια πιθανότατα θα πρέπει να είναι γεμάτο από παιδιά και ακόμη και κατοικίδια. Ένα δωμάτιο που θα φιλοξενήσει τόση δράση ίσως θα έχει διαφορετικές ανάγκες από ένα ήσυχο δωμάτιο, οπότε αξίζει να λάβετε υπόψη το χρώμα βαφής, το φωτισμό και τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Εάν ξεκινήσετε με αυτό κατά νου, μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι μια μέθοδος για τη διακόσμηση του σπιτιού σας που είναι η πιο απλή και οικονομική.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.