Υπέροχα χρώματα κιμωλίας !!

Posted on

Το χρώμα με κιμωλία είναι το αγαπημένο για τη βαφή επίπλων λόγω της ευκολίας εφαρμογής του, του γρήγορου στεγνώματος και της ποικιλίας χρωμάτων. Μόλις έχετε τα έπιπλα που θέλετε να βάψετε  να είναι καθαρά και χωρίς λιπαρά προϊόντα (δώστε ένα πέρασμα με νερό και ξύδι για να αφαιρέσετε τα ίχνη των προϊόντων καθαρισμού), μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική απευθείας χωρίς αστάρια. Επιπλέον, το χρώμα της κιμωλίας είναι πολύ αδιαφανές και με ένα πέρασμα θα έχετε πολύ καλή κάλυψη. Θέλετε να βάψετε τα έπιπλά σας με κιμωλία; Στη συνέχεια, κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες για έμπνευση πριν ξεκινήσετε το επόμενο έργο DIY.

Ένα από τα πιο δημοφιλή φινιρίσματα όταν χρησιμοποιείτε βαφή κιμωλίας  και ταιριάζει σε μποέμ αλλά αν δεν είναι το στυλ σας, μην ανησυχείτε. Μπορούμε να βάψουμε έπιπλα με μπογιά κιμωλίας και να πάρουμε άλλα φινιρίσματα: πχ να το συνδυάσουμε με ντεκουπάζ, μοντέρνα συμπαγή χρώματα.

Ένα γραφείο μπορεί να έχει μια νέα ζωή . Ή μπορείτε να δώσετε μια ιδιαίτερη πινελιά σε ένα νέο έπιπλο. Σε φθαρμένα έπιπλα, συμπληρώστε τα κενά και τρίψτε το χρώμα για να επιτύχετε τέλειο φινίρισμα. Τότε μπορείτε να τα τελειώσετε με διαφορετικά κεριά ή βερνίκια προστασίας και voila! Ένα μοναδικό έπιπλο είναι έτοιμο.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.